MORNING RUN

Jeg hadde store planer om å sove lenge i dag for å ta igjen litt søvn, men nei. Våknet kl.7, og da var det ikke sjans i havet for å få sove igjen. Da var det bare å utnytte morgentimene og gjøre noe fornuftig! Etter huset var ryddet og klesvask satt på kom jammen meg løpelysten snikende også. Det er overskyet og ganske kjølig her i dag, så da passer det bra. Jeg har prioritert løping litt mer den siste tiden enn jeg vanligvis ville gjort. Color me rad nærmer seg jo med stormskritt og jeg syns faktisk det er litt moro å pusle litt med å få litt bedre kondis. Det er vel egentlig noe jeg aldri har trent på når jeg tenker meg om !

6 km står på planen i dag og ellers blir det treningsfri. Det trengs !
Jeg skrev jo om praktisk bekledning på løpeturer vet dere, og dagens er absolutt godkjent som praktisk. Løs og ledig t-skjorte, blå 2xu og en myk, lett genser. I tillegg er det den andre turen med mine nye langdistanse joggesko. Mer om dem siden 🙂

God lørdag alle sammen !

IMG_0583IMG_0576

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *