LYKKETIRSDAG

IMG_0594 IMG_0608

God morgen folkens !
Gårsdagen gikk i ett med jobb og familieselskap med feiring av mamma og pappas bryllypsdag. Mellom slagene fikk jeg hentet en stooor pakke fra x-life.no, og dere tro gliset var stort da jeg våknet i dag og kunne åpne den (siden vi var helt skutt da vi kom hjem i går ble det rett i seng). Julaften på forskudd!!

En haug av nye klær og påfyll av much needed kosttilskudd lå oppi den fine boksen. Man kan virkelig si at dette var en god start på dagen. Tightsen jeg har på meg på bildene er en av nyhetene fra adidas. Den er så sinnsykt kul! Jeg syns jo nesten den kan brukes utenom trening og jeg, da. Stoffet er ikke sånn «trenings-shiny» på en måte. Og husker dere jeg nevnte nyhetene fra better bodies? Nå er tre av dem, blant annet denne t-skjorta på plass der de hører hjemme. Hos meg ♥

Over til noe helt annet !
Ukens beintrening blir erstattet med løping denne uken. Rett og slett fordi lårene mine ikke funker til mer enn en ting av gangen, haha. Rumpa må jeg få trent likevel, men det får bli kun isolasjonsøvelser frem til color me rad er overstått. Gleder meg som en unge til helga! Mest fordi jeg skal bo hos Helene og forhåpentligvis treffe mange nye fjes som også skal løpe. Jippi 🙂

God tirsdag alle mann!

4 comments
  1. Så fin tights! 🙂
    Hvilken størrelse har du i den? S? 🙂

    1. Jepp:)

  2. Ååå for en fantastisk tights!! Er jeg den eneste som vil se ALT som var oppi der? Hihi. Elsker pakker fra x-life 😀

    1. takk ! 🙂 det kommer på videoblogg straks! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *