5 TING DU BØR SØRGE FOR AT TRENINGEN DIN INNEHOLDER

IMG_8126-002
Tights // Topp (adlinks)

Om du ikke har noe særlig fremgang, sliter med motivasjonen eller rett og slett bare trenger et puff bak, da er de følgende punktene noe du bør få med deg. Dette bør du ha med i ditt treningsregime:

1. GJØR NOE DU FAKTISK SYNS ER GØY
Jeg tror jeg har blitt morohetenes nye talskvinne. Alt jeg blogger om om dagen er jo at man skal ha det bra, hehe. Uansett – det ER viktig å ha det gøy. Trening blir fort et ork og et jag hvis man ikke finner glede i det man gjør.

2. FOKUSER PÅ Å BLI BEDRE I DET DU IKKE ER SÅ GOD PÅ.
Når du ønsker fremgang så må du rett og slett fokusere på dine svakheter. Det hjelper ikke å få enda større armer når skuldrene er for små, det vil bare gjøre ubalansen enda større. Jobb med dine svake sider.

3. PRØV NYE TING
Som jeg nevner til stadighet – det er flere veier til Rom en den ene du kanskje har hengt deg fullstendig opp i. Studer og les litt rundt her og der, finn ut mer om andre treningsmetoder og utvid horisonten din. Prøv ut litt forskjellig. Kanskje finner du noe som funker enda bedre enn det du har gjort de siste fem åra. Å få flere syn på en ting har ikke skadet noen.

IMG_8246-001
Topp // Tights (adlinks)

4. HISS OPP KONKURRANSEINSTINKTET
Når man opplever konkurranse så blir det naturlig for de fleste å sette inn høygiret. Tren sammen med noen på ditt eget nivå eller aller helst noen som er litt sterkere/større/raskere og bli litt gira! Selv merker jeg at jeg har godt av å ha andre jenter på gymmet som løfter tungt. Da kan du vedde på at jeg trener dobbelt så bra som jeg ville gjort ellers. Inviter vennene dine til en pushup konkurranse, eller et ironman marathon for den saks skyld! 😉

5. HEADPHONES ON, WORLD OFF
Kanskje du trenger å fokusere mer når du er på gymmet? Å gå inn i sin egen boble og ikke la seg distrahere er kanskje ikke så sosialt, men det kan gjøre at du presterer enda bedre. Alt til en hver tid, og av og til har hvertfall jeg godt av å isolere meg inne i Julies muskelverden. Man er jo tross alt på gymmet for å få noe ut av det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *