VIKTIGST AV ALT

 

 

Da da var color me rad overstått, mitt første og mest sannsynlig siste løp. Det var faktisk 8000 påmeldte, og selv om vi startet i puljer så var det veldig folksomt og tett. Vi hadde det utrolig moro på alle fargestasjonene og løp der vi kunne. Jeg elsker konseptet, og selv om det ikke hadde vært nødvendig å trene mot dette så angrer jeg ikke et sekund på at jeg ble med. Jeg har jo trent mye i forkant og faktisk fått mye mer erfaring i forhold til dette med å presse seg mentalt for å løpe fortere og holde ut lengre. I tillegg har jeg kjent godt på dette med at den eneste personen jeg vil bli bedre enn er meg selv !

I den anledningen så passer denne shakeren så utrolig bra som en påminner;

«The only person you need to be better than is the person you were yesterday». Det kan ikke bli mer sant enn det. Du trenger ikke bli bedre enn noen andre. Fokuser på å bli bedre enn den du var i går! Shakeren finner du her. Jeg syns det er utrolig viktig å minne seg selv på dette støtt og stadig. Å stadig hige etter å bli bedre enn andre rundt seg kan bli et evig mas og dessuten går det ikke an å sammenligne seg med andre heller. Ta utgangspunkt i DEG og jobb med å slå DITT eget beste ! Alle andre kan være seg selv, så kan du være deg. Enkelt og greit 🙂

IMG_0620

IMG_0621

Når du setter deg mål så anbefaler jeg deg å sette deg mål utifra hva du har klart før, hva som er realistisk for deg å oppnå og ikke minst – noe du blir glad av å jobbe mot. Ikke sett deg mål om å slå rekorden til den og den eller løpe raskere enn den og den. Slå din egen rekord! Bli bedre enn deg selv !!  I mitt tilfelle har dette vært veldig viktig når jeg har trent på løpingen. Utgangspunktet mitt var jo ikke så bra, så da var det viktig for meg å faktisk kun fokusere på å slå MIN rekord.

Jeg er en erfaring rikere og jeg har hatt det utrolig moro ! Både med treningen og selve løpet som var en fest i seg selv 🙂

imageimage

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *