FRESH UP MY POSING MEMORY

Etter jobb i går bestemte jeg meg for å posere litt for å friske opp minnet. Vi har startet fitnessteam på Shapes, og da er det greit å kunne stille opp med poseringshjelp. Bodyfitnessposeringer er jo det jeg har gjort desidert mest av og det var moro å prøve igjen. Selvsagt er det ikke så moro å posere når man ikke er i sceneform, men uansett var det godt å kjenne det på kroppen igjen. Jeg elsker poseringene i bodyfitness. De viser fysikken fra sin beste side – og da mener jeg ikke den mest sexy siden, men symmetri og muskelutvikling kommer godt frem. Det var jo tross alt musklene som gjorde at jeg forelsket meg i sporten, ikke at de på scenen var så innmari «bangable»…;)

Jeg brukte timesvis med øving før mine to konkurranser og det er en tid jeg husker godt og som jeg har mange fine minner med. Jeg fikk veldig god hjelp av et vennepar av oss, Mariann og Hugo som støttet meg hele veien og hjalp med øvingen. Det er virkelig en tid jeg ser tilbake på med et smil. Godfølelsen meldte seg fort når jeg fikk øvd litt i går.

IMG_9766-003
IMG_9761-001
Tights på tilbud // Sko (adlinks)

Poseringer er uten tvil noe som må holdes ved like, men for min del føler jeg nesten det er som å sykle. Det sitter i kroppen, og jeg kommer nok aldri til å glemme disse bevegelsene noen gang, men det er fort å glemme at det faktisk er veldig tungt og anstrengende. Uansett er det selvsagt uhyre viktig med øvelse og for de som skal konkurrere til våren anbefaler jeg på det varmeste å begynne og øve nå. En solid sceneopptreden kommer man langt med ! I tillegg er det fort å glemme at det faktisk er veldig tungt og anstrengende.

Nå er det snart tid for jobb for meg. Ha en fin dag kjære lesere! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *