MIN VEI

IMG_0678 IMG_0684
Fy søren så kaldt det begynner å bli ute nå. Jeg liker ikke denne utviklingen. Det er nesten så jeg kjenner på kjærlighetssorg når jeg tenker på at det er et år til neste sommer. Heldigvis har vi to sydenturer på tapetet før den tid. Jeg skal nok overleve.

Så og si alltid før jeg skal på ferie så er jeg på en eller annen diett i forkant. Det er liksom bare slik det har blitt. Man vil jo selvsagt føle seg bra i bikini når man først skal ha den på. Nå er det 65 dager til vi er i Thailand. Denne gangen har jeg imidlertid tenkt å ikke gjøre noe særlig. Jeg har jo prosjektet mitt som fortsatt pågår. «Anstreng deg minst mulig å gå sakte ned i fettprosent». Så langt funker det veldig bra og det skjer ting hver uke. Ikke mye, men litt og litt. Jeg vil ikke ødelegge den fine trenden nå som det føles ut som at kroppen spiller på lag og har det bra. En hastediett på dette tidspunktet er galskap  i mine øyne. Kroppen min har vært gjennom mye og jeg syns ikke den fortjener unødvendig harkjør. Jeg og kroppen min tar ting i vårt eget tempo 🙂  Hvorfor forandre et regime som funker bra?

Jeg har vært inne på tanken å kjøre litt hardt de ukene før Thailand, men jeg slår fort fra meg tanken. Jeg kjenner at kroppen min har det bra, jeg får trent bra og jeg føler meg helt uanstrengt og avslappet. Med andre ord så er ikke dette en situasjon jeg vil endre. Det føles herlig og jeg føler virkelig jeg har funnet min vei.

IMG_0675

Tightsen jeg har på meg er en av antishake nyhetene fra Rohnich. Se alle nyhetene her. Genseren er utrolig digg å ha på nå som kulda sniker seg på i morgentimene. Det merkes at de tynneste plaggene må ut av garderoben nå fremmover, sakte men sikkert.

Ønsker alle en fredfull søndag !

4 comments
  1. RUMPA DI! 😮 Fikk akkurat inspo til å kjøre skikkelige på med rumpeøvelser altså! haha

    1. haha så herlig 😀

  2. Hvilken str har du i tightsen? 😀 tror jeg må gå til innkjøp på den selv!

    1. jeg har str. S 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *