A BAD WORKOUT

IMG_9821

Du kjenner til de dagene hvor hodet er helt andre steder enn der det bør, fokuset er helt på tur og man har egentlig ingen gode forutsetninger for å få en god økt? En sånn dag hadde jeg på torsdag. Jeg hadde null trykk, ingen kontakt med en eneste muskel, hodet fult av tanker på alt annet og generelt ingen tilstedeværelse what so ever. Jeg merket omtrent ikke at jeg trente en gang.

Uansett, poenget mitt er; dårlige økter skjer. Vi kan ikke forvente at alt klaffer hver gang. Dessuten er det de dårlige øktene som gjør at vi setter pris på de gode. Hvor mange dårlige eller middelmådige økter får du i løpet av et år? Det er en del kanskje? Vel, tenk over fremgangen du har hatt likevel. Kontinuitet er tingen når resultater ønskes. Vi må stå på i tykt og tynt. The only bad workout is the one that didn’t happen 😉

Med andre ord – ikke fortvil over en dårlig økt. I går hadde jeg den beste økta på lenge, dagen etter en veldig dårlig økt. Det kan snu fort. I går var jeg sliten  i både kropp og hode etter jobb og jeg ville egentlig helst sitte hjemme å glo på netflix. Økta endte likevel opp med å være både energisk, full av trykk og treningsglede.

♥ Mitt tips til deg om du har hatt en dårlig økt – blås i det. Prøv igjen i morgen!

Antrekk; BB tights //  Lang favoritt topp i fargen vannmelon (adlinks)

IMG_9820

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *