JULIE’S CHALLENGE DAG 3

10days
3. TO TING DU LIKER MED KROPPEN DIN.

– Jeg liker at kroppen min er relativt sterk, både musklene og immunforsvaret. Det føles bra å kunne løfte ting i hverdagen uten problemer (innenfor rimelighetens grenser:..) uten å bli hemmet av en svak kropp og så og si aldri være syk eller dårlig.

– Jeg liker at jeg har genetisk stor rumpe og flat mage. Det er ikke alltid jeg husker å sette pris på det (vi har alle våre dager, eller hva?), men alt i alt så er jeg glad for det. Rumpa mi er aktivert uansett hva jeg gjør på trening omtrent, og det er jeg heldig med.

271854-1-1358438724852Tights (jeg har brettet ned kanten) // Topp (klærne er sponset av x-life.no)

Gleder meg til å lese hva dere liker med kroppen deres!! 🙂
De bloggerne som er med forløpig er: Vibeke, Beate, TanyaSol, Olianne, Stine , Marita og Amy , følg dem og ! GØØY! 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *