VIDEO; PEPTALK OM BADEROMSVEKTA

306824_520331774646717_96491108_n

Videoblogg med peptalk om den ***** badevekta. Jeg er rett og slett dritt lei av å høre om at vekta skal være i fokus. Vær så snill å hør på meg. Det er tid for å ta valget som vil gjøre livet bedre for deg som ønsker å redusere fettprosenten din. Kvitt deg med baderomsvekta og aldri se på den igjen. Bildet over bør være grunn nok!

1412097026

18 comments
 1. Du kan få sagt det, jeg kunne ikke vært mer enig! Vekt har jo faktisk absolutt ingenting å si. Jeg passer selv ingen av klærene jeg brukte for to år siden, alt er altfor, altfor stort, men jeg har gått ned sånn 1-2 kilo siden da, haha. Heia speilbilde, muskler og å føle seg bra 😀

  1. så bra! det er så sant det Janne. Man kan gå ned mye i fett uten at vekta går særlig ned. Det betyr jo bare at man bygger/beholder muskelmasse! Egentlig burde man være glad hvis vekta står stille 🙂

 2. Jaaaaaajajajjaa jeg elsker deg!!! Takk takk takk! Dette trengte jeg virkelig å gni inn for meg selv, du har så rett, men trenger sånne som deg for å gni det inn..! U made my day

  1. tusen takk, så fint sagt! 😀 bra du fikk noe ut av det 😀

 3. Jobber selv som PT, og kunne ikke vært mer enig!!
  Hadde en heftig diskusjon med en kunde her om dagen ang vekt, skal vise henne dette innlegget 😉

  1. Tror det er dette jeg har snakket mest med kunder om den siste tiden. Vekt-hysteri er virkelig en landeplage!
   takk for kommentar 😀

 4. Lurte på noe ang 90 dager u/ godis, snacks,kaker,is osv… Frastår dere fra sukkerfri alternativer også, slik som sukkerfritt godis? Og dropper du fast food? Jeg har snart 3 uker uten, går får super bra. Men lurte litt på hvordan andre gjør det. Og litt usikker på om jeg «jukser» om jeg spiser sukkerfritt 😉

  1. Hei !
   Nope, det er egentlig bare godteri, is, kake, kjeks o.l. type «godisvarer» vi har holdt oss unna. Utover det spiser vi igrunn veldig lite med sukker i. Vi har spist både sukkerfri sjokolade, kakemix fra funksjonellmat og light brus, for å nevne noe (ikke daglig, selvsagt). Fast food spiser vi så og si aldri uansett, men jeg kunne fint spist en burger selv om jeg hadde 90 dager uten sukker. Vi har det slik at det er kun sukkervarer type kake/is/godteri vi holder oss unna 🙂

   1. Tusen takk for svar 🙂 godt med litt innspill.
    Det er slik jeg også har lagt det opp, hehe 🙂
    Håper det går bra med deres 90dager 😀

    1. bare hyggelig 🙂
     Hehe denne gangen har det vært en del bursagsfeiringer o.l. så vi har ikke vært like strikte, men utover det går det fint 🙂
     Lykke til !

 5. Godt innlegg julie! Om bare flere folk kunne fått det inn i hu’e så hadde det vært mindre problemer!!! Får inntrykk av at du er en flink pt!

  1. tusen takk!! 😀 ja, det håper virkelig jeg og. Etter at jeg sluttet å veie meg har hvertfall jeg hatt det bedre med meg selv 🙂

 6. Åh, klokeste og beste jeg har hørt på lenge!! Så sinnsykt enig! 😉

  1. så bra Lene ! 😀 bra du er enig 😀

  1. takk, så bra du syns det! 😀

 7. Supert at du lager en video om om dette! Dette er faktisk det beste jeg har hørt på lenge 😀 God helg til deg 🙂

  1. så bra!! tusen takk for kommentar 🙂 God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *