CONFESSION TIME #3…

Here we go again !

Jeg kan ikke si at jeg «lider» av eller plages av tvangstanker, heldigvis. Men når det kommer til cardio har jeg noen veldig sterke preferanser, for å si det slik. Når jeg skal trene intervaller/ powerwalk eller joggetur må det skje på det stedet jeg føler for den dagen. Det kan variere hvor jeg vil gjøre det, men det er alltid på steder jeg har vært før og som jeg kjenner godt. De gangene jeg blir «tvunget» til å ha cardio på et nytt sted føles virkelig ikke bra i det hele tatt. Jeg liker å ha kontroll på hvor langt det er og hvor mye krefter det krever av meg.

Jeg kan godt kjøre tyve minutter for å komme til det stedet jeg føler for å ha cardio den dagen, det gjør meg ingenting. Å ha cardio  på et sted som jeg ikke føler for akkurat da, uansett om jeg er kjent, er ubehagelig og føles helt feil. Det å «bare ta en tur på vei hjem fra jobb» eller «jogge til trening» skjer så abolutt ikke uansett hvor praktisk det er, så lenge jeg ikke føler for det.

IMG_0686God og varm genser // Tights m. høyt liv (adlinks)

Kanskje jeg er litt rar, men ved å velge det stedet jeg har «magefølelse» på at jeg vil ha cardio akkurat den dagen gjør at jeg somregel får gode økter med hundre prosent fokus og også en god følelse etterpå (noe som sjeldent kommer om jeg går på «feil» sted). Når jeg skriver dette virker det jo fryktelig sært… 😀

Det er altså ikke slik at jeg setter meg på bakbeina om jeg må gå på et nytt sted, men jeg liker det absolutt ikke. Det værste jeg vet er å «utforske» nye steder uten å vite over hodet hvor langt det er eller hvor vi skal.
Har du et område hvor du er litt sær?

 

3 comments
  1. Jeg har det i grunnen litt på samme måte, men det gjelder kjøreturer også .jeg hater måfå turer, må også vite hvor jeg skal oghvor jeg havner før jeg kan glede meg over turen, og føke at jeg oppnår noe bra. Skjønner åssen du har det 🙂

  2. Må le kjenner meg igjen! ikke noe galt i å kjenne det slikt

    1. hehe så bra 😛 vi er litt snåle vi da! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *