FUKTIG ØKT OG ANBEFALING

Jeg kom nettopp klissvåt inn døren etter 6,4 km jogg. Nå er det ca 3 uker siden sist. De siste ukene har jeg kun hatt kortintervaller i treninga mi. Selv om jeg ikke har trent på såpass lang distanse på en god stund var det lettere i dag enn noen gang. Kroppen min begynner å bli godt vant med å bevege seg fort og det merkes godt på langdistanseløping også. Beina er dog ikke helt vant med påkjenning over såpass lang tid, så jeg hovner litt opp og holder mye vann i lårene. Så lenge jeg har sprinterbein må jeg regne med det 😉 Jeg syns det er så utrolig fascinerede hvordan kroppen tilpasser seg påkjenningen vi gir den!

Jeg våknet tidlig og kjente på at jeg hadde lyst på en lang løpetur, så da ble det slik. Det er drittvær her i dag med både vind og regn, men det er strengt tatt ingen hindring når man både har lyst og er frisk. Caps syns jeg hjelper veldig, så slipper man pisking i ansiktet hele tiden. Riktig bekledning er alfa omega!

IMG_1097IMG_1100Genser // Sokker // Capritights (adlinks)

Apropos bekledning. Som dere vet så får du 20% rabatt på et valgfritt  produkt hos x-life i helgen (siste mulighet i dag) og i den anledning har jeg en anbefaling å komme med. 2XU tightsen er kanskje blitt noe «alle» har, men jeg kan love deg at den er verdt pengene. Nå har den også kommet i flere farger i både lang modell og capri, blant annet mintgrønn og korall-ish. Jeg anbefaler derfor at du bruker rabattkoden «HELG20» og får deg en egen. De er perfekte til alle typer løping og sitter som støpt. Jeg velger alltid fra 2xu bunken min når jeg skal finne tights til løpeøkta.

Vi begynner å kjenne på reisefeberen her i huset. I morgen styrer vi nesa mot Oslo, og deretter Thailand på tirsdag. Det skal bli så deilig! Dagen skal derfor gå til siste rest av pakking, hårkur og litt diverse forbredelser 🙂 God søndag!

2 comments
  1. Synes det er inponerende at du trosser vær og vind å tar deg en langløpetur, selv blir jeg liksom sugd fast i sofaen i sånt vær. Siden jeg nå blir uten personlig trener i 14 dager, har jeg bestemt meg for å bruke tida effektivt både med styrketrening og kanskje litt intervall trening ute. God tur til det store utland ! 🙂

  2. Jøss, så flink du er! Men det er faktisk ganske deilig å løpe i skikkelig ruskevær noen ganger, synes jeg hvertfall! Det med caps har jeg aldri tenkt på, men det må jo bare være utrolig kjekt, skal prøves ut! 😀
    Kos deg på ferie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *