ENDA ETT ÅR ELDRE

Da var jammen meg dagen her igjen, min fødselsdag. Den kommer like brått hvert år, og nå er det liksom ikke så gøy å bli eldre lenger. Greit når man ventet på lappen og på å kunne dra på polet, men nå er det ikke annet å vente på enn mer kunnskap og livserfaring. Det er ikke så galt det da, når man tenker over det …;)

IMG_1085-001

Siden sist bursdag har det skjedd mye.
Kanskje ikke så mye som er synlig for andre, men jeg har endret syn på mange ting, aller mest meg selv og hva som er viktigst her i livet. Man kan si mye negativt om å bli eldre, men alt i alt syns jeg det har gitt meg mange aha-opplevelser og verdifulle erfaringer (i tillegg til noen flere smårynker rundt øynene;)).

Vi startet dagen med herlig frokost. Gøran dro på butikken å kjøpte halvstekte rundstykker og pålegg. I og med at jeg er tett i pappen og nesa så er ikke smaksløkene helt i vadder, men smakene trengte seg gjennom og nådde hjertet. Etter frokost rigget vi oss i sofaen med podcast av Menno Hanselmans som snakket om hvordan man kan bygge muskler og brenne fett samtidig, blant annet. Også har jeg jo fått en del pakker, blant annet strykejern og digital fettklype 🙂

Nå er det straks tid for trening også blir det date med sushi, kino og sukkerfri snickerskake i kveld. Birthday well spent!  Gøran skrev et dikt til meg også, var det ikke søtt? 😀

bursdag
wpid-snapchat-788976097236205729

God lørdag !

6 comments
 1. Gratulerer med dagen! Men den bursdagen hørtes 9-trist ut! Kino, date og den greia var koselig.. Men ikke sukker a jenta mi :-)) brownies,vin og en skikkelig biff

  1. tusen takk! 😀 det ble godteri på kino, så helt sukkerfri ble det ikke og slettes ikke nitrist 🙂

   1. Så bra 🙂 må kunne kose deg litt du også 🙂

    1. det er så sant 🙂

 2. Gratulere med dagen du hadde 🙂 Så søt kjæreste du har som skriv et så fint kort 🙂
  Også god bedring da Julie, håpe dagen ble fin selvom formen ikkje va heilt på topp 🙂

  1. tusen takk! det har jeg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *