CONFESSIONS #4

Jeg er ikke en av dem som nødvendigvis syns det er «digg» eller «gøy» med cardio. De bloggerne som fremstiller cardio som noe  superhyggelig tror jeg pynter litt på sannheten. JA- det er digg å starte dagen med f.eks. en gåtur i frisk luft, eller å sprinte av sted med vind i håret og kraft i låra. Men la oss være ærlige her, det er ikke alltid det er like moro.

Jeg kan psyke meg opp i flere timer før en cardioøkt som skal vare tyve minutter (hvor absurd er ikke det? :D) . Av og til er det faktisk så lite fristende. Etterpå derimot, DA er det deilig. Det er den følelsen jeg liker best med cardio. Endorfinene og godfølelsen som sitter i kroppen når økta er fullført. Jeg kan ikke si at jeg går på ellipsen å smiler akkurat. Grunnen til at jeg av og til kjører en cardioøkt er fordi jeg tror på helseeffekten ved det, og jeg er veldig fan av å bruke kroppen til forskjellige ting. Å få opp pulsen tror jeg er veldig sunt og kroppen har absolutt godt av det. Ikke fordi det er så innmari moro.

IMG_9720Varm genser // Shorts // Perfekte sprintsko (adlinks)

Sprint og kortintervaller er noe jeg syns  er oppriktig moro. Da kan jeg konkurrere med meg selv og gi hundre prosent i få sekunder før det er pause. Denne treningsformen får meg til å føle meg som superwoman, og da sier det seg selv at det er moro. Men 20 min på ellipsemaskinen…? Du kan vedde på at jeg kikker på klokka hvert halve minutt og gjør alt for å underholde meg selv mens det holder på.

Om du syns det er rævva å gå på ellipsen eller traske på mølla – da er vi to 😉
Jeg oppfordrer deg til å teste sprint med maksimal fart – det kan være du liker det bedre!

PS! I morgen er det «black friday», men x-life har tjuvstartet med «gråtorsdag». Trykk på bildet under og se alt på tilbud! 😀
1416905357

4 comments
  1. Skjønner absolutt hva du mener! Kan forresten anbefale å ha med ett nettbrett med Netflix, eller legge inn noen episoder av favoritt tv-serie, så kan man se på det imens man raser på ellipsemaskinen/tredemølla 😉

    1. det skulle jeg gjerne gjort, men er usikker på hvordan netttilgangen er på gymmet. det skal sjekkes opp i ! 😀

  2. Jeg pleier å lese på mølle/elipse hvis jeg tar relativt rolig kardio. Da går tiden så mye fortere! Ellers er jeg mer fan av korte og intensive kondisjonsøkter om det først skal være noe.

    1. jeg skulle gjerne gjort det jeg og, men syns det er så vanskelig å konsentrere seg :/
      kort og brutalt er å foretrekke! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *