JULIE’S SJOKOSMOOTHIE

IMG_1195

Jeg posta bilde av denne digge smoothien på facebooksiden min i går (bare et bilde fra en annen dag med en annen topping), så da tenkte jeg det var på sin plass å dele oppskriften også! Den har blitt en favoritt hos meg så den har blitt en gjenganger den siste uka.

Jeg brukte:
♥ 1 banan
♥ 4 ss kokosmelk
♥ 1 scoop sjokoladeprotein
♥ 1 ss kakao
♥ 1 ss linfrø
♥  Mandler (til topping)

Du kan fint tilsette litt sukrin gold om du ønsker den søtere, men jeg syns proteinpulveret og bananen gjør den søt nok i seg selv. Kakaoen gir i tillegg en fyldig og god sjokoladesmak ♥ Yum yum! Lyst på litt mer hint av kokos? Dryss over kokosflak til slutt! Mine tre favorittsmaker i hele verden tror jeg må være kokos, sjokolade og banan ☺

8 comments
 1. Nam! Skal bananen være fryst?

  1. det trenger den ikke, men smoothien er best når den er kald så det er absolutt en fordel 🙂

   1. Ble knallgodt! Tok noen ss kald kaffe og litt vann i mangel på melk:) og en ts peanutsmør i tillegg for fett 🙂 creamy og veldig Godt!

    1. Nam! Høres bra ut ! Må prøves 😀

 2. Hva kan man bruke istedenfor banan da? Tåla ikke banan her…

  1. Hmm… for å få tykkelse kan du ha havregryn oppi kanskje. Har ikke prøvd,men kan være det blir godt? 🙂

 3. Ser digg ut! Brukte du fullfett eller light kokosmelk?:-)

  1. jeg brukte fullfett men det fungerer fint med light også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *