BOTTOM UP!

Folkens…
Jeg har steget inn i tightshimmelen. Jeg har jo, som dere vet allerede, et meget godt øye til Luciaven  både på instagram og når jeg så klærne på x-life. Da måtte jeg jo selvsagt skaffe meg noe fra merket, så valget falt på denne tightsen og denne toppen som dere ser på bildene under. Alt fra merket er onesize, så jeg slet litt med å se for meg hvordan dette skulle gå bra. Jeg føler meg ikke spesielt «onesize» akkurat. Pakka kom i posten og jeg kikket rart på tightsen jeg hadde i hendene. Den har et annet stoff på innsiden under rumpa og rundt. Dette «henger seg fast» på huden og gjør at den ikke sklir eller flytter på seg. Når jeg fikk den på og fikk justert den ble jeg stående å gape i speilbildet.

blogg 201434

Den er stram under rumpa slik at den blir fremhevet, og den strammer på helt riktig steder. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang, jeg klarer ikke beskrive dette med ord. Du tror kanskje dette er et desperat reklameforsøk, men jeg sier bare at du må prøve selv! Den er PERFEKT i livet i tillegg. Ikke stram og ikke lav. Toppen er utrolig søt og i en stil som er særegen og feminin. Det skal sies at hvit bh ikke var det mest classy valget, så jeg ser at en sportsbh med kryssrygg passer seg best. Jeg har aldri sett noen andre med slik topp før! Lengden på den gjør at man får vist frem de fine detaljene bak på tightsen – «Be YOUtiful».

Stående applaus, high five og rumpeshake til Lucia Aven som har fått frem dette merket!
Sjekk ut alle klærne her.

IMG_1343

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *