JULETIPS – TRENING I JULA

I jula har det fort for å bli mye kos og lite aktivitet. Kos er det absolutt ikke noe galt i og det hører julen til. Men hva om vi kan kose oss og beholde formen på samme tid? Ja, takk! For min del blir dørstokkmila lengre og lengre jo kaldere det blir ute. Dette har jeg bestemt meg for å gjøre noe med i år. Løsningene som funker for meg er :

♥ 1. Tren sammen med noen. I mitt tilfelle – Gøran. Vi drar samtidig på trening. Når man er to er det vanskeligere å skulke.
♥ 2. Om jeg skal ha cardio eller jobber på kvelden så trener jeg GRY tidlig på morgenen, før jeg rekker å tenke over hvor lang dørstokkmila er!Desktop73

Også er det en annen ting som av og til kan være en utfordring i juletiden. Man er mer sosial enn normalt, noe som betyr at man skal hit og dit. Man får rett og slett mindre tid. For oss som som oftest trener på kvelden kan dette være en utfordring. Tiden vi normalt sett bruker på trening går fort bort til middager med venner eller film og lagekvelder. Løsningen på det? Dra på trening litt tidligere, eventuelt ta den igjen neste dag! Jeg skipper IKKE sosiale happenings for en treningsøkt så lenge jeg ikke er på konkurransediett. No way! Når tiden blir knapp gjelder det å bli knakende god på planlegging, rett og slett.

Så i tilegg til de to tipsene over, har jeg følgende tips til deg;
♥ 3. Planlegg uka di både med sosiale happenings og trening.
♥ 4. Vær aktiv når du kan. Om du ikke alltid får gjennomført en treningsøkt så kan du likevel få mye igjen for å være aktiv i løpet av dagen på en eller annen måte.

Så til tre nye julegavetips som jeg lovet forrige søndag!
blogg 201436
1. Topp fra Better Bodies. Finnes i fargene hvit, grå og svart – 149 kr.
2. Treningsmatte. Genial til hjemmetrening, på ferie, utetrening eller på gymmet ! – 199 kr.
3. Tights fra D-core med teksten; «Focus on your performance» – 599 kr.
Tre geniale julegver som passer for de som trener eller som vil begynne 😀

Innlegget inneholder reklame

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *