EN STYRKEØKT PÅ 35 MIN

wpid-snapchat-7259358063046936252.jpg
Har du dårlig tid, er du lite motivert, sliten eller lei? Kanskje alt på en gang ? Trening er kanskje det siste som frister av og til. Løsningen da er å gjøre det enkelt, kort og greit !

Her om dagen skulle jeg trene etter jobb og var HELT gåen i kropp og hode. Det var rygg som sto på planen og helt ærlig så orket jeg ikke en gang tanken på en lang økt med mange øvelser, tunge vekter og melkesyre. Noen dager er det topp med slike økter, mens andre dager er bare ikke snakk om. Derfor bestemte jeg meg for å velge to flerleddsøvelser som aktiverer flere muskler. Skal man ha en liten økt er det lurt å velge øvelser med omhu. Valget falt derfor på markløft og pullups. To tunge men utrolig gode øvelser.

Jeg kjørte lett oppvarming med litt dynamisk tøying før jeg hadde 5 sett med 5 reps i markløft og 4 sett med 10 pullups. Dette tok meg ca 20 min. Som avslutning hadde jeg 4 sprintdrag på mølla på 15 sekunder, trappet ned med 7 min gange og stoppet der.

Hele økta var ferdig på ca 35 min og satt igjen med en god følelse. Jeg hadde fått brukt kroppen, vært eksplosiv og blitt varm. Av og til er det mer enn bra nok ! Husk å ikke overanalysere øktene dine eller gjøre ting for komplisert – spesielt når du føler deg sliten. Det enkle er ofte det beste !

2 comments
  1. Slike økter liker jeg også 🙂 Fint å få inspirasjon på at treningen kan være så effektiv!
    Har du eksempler på andre øvelser som er slik som disse? Hvis man f eks ikke har vekter og skal gjøre det hjemme. F eks som kan erstatte markløft?

    1. da kan jeg lage flere innlegg med forskjellige forslag ! Takk for tips 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *