MIN FØRSTE MIL

1503555_369347873232436_2361710695526208751_n
Antrekket for anledningen: Lang lilla 2xuLilla genser fra Craft (adlinks)

Jepp. På onsdag skjedde det altså. Jeg løp en hel mil for første gang, og det på 1 time og 4 min! I forrige uke løp jeg 7 km for første gang, og nå har jeg altså gjennomført dette også. Er det lov å si at jeg er stolt? 😀

Jeg delte løypa opp i fire etapper oppe i hodet mitt. Etappe 1 og 2 var tyngst da det var veldig langt igjen. Jeg måtte bite tennene kraftig sammen for å klare å se lyst på det hele. Stabeistet i meg våknet heldigvis. Det hadde vært for flaut å gi seg når jeg var på vei uansett. Mot slutten gjorde det småvondt i anklene og under kneskålene. Utover det gikk det overraskende bra når jeg kommer over halvveis og inn til «mål» !

Jeg har aldri vært noen løpejente og jeg har aldri hatt noe mål om å bli god til det heller. Styrketrening, tunge løft og sprint er det jeg har gjort mest av og er det jeg er best på. Kroppen min passer best til maks innsats over kort tid. Selvsagt på grunn av måten jeg alltid har trent …;) Å løpe denne typer distanser er derfor helt utenfor min komfortsone. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Å skulle prestere over så lang tid er rett og slett uvant, ukomfortabelt og krevende.

IMG_1294

Så hvorfor gidder jeg dette? Det kan du lure på.
Jeg er veldig for å fokusere på det man skal bli god på, men samtidig så elsker jeg å teste min egen kropp og tøye egne grenser. Jeg vil ikke være begrenset på noen områder, jeg vil klare alt! Selvsagt ikke være best i alt, men du skjønner hva jeg mener. Når jeg trente kun fokusert på styrkeløft (lavrep og tunge, tunge vekter) var det ikke snakk om at jeg orket å løpe mer enn til postkassa (men på en annen side var jeg råsterk!). Det er flott å være sterk, men jeg vil gjerne være brukbar til andre ting også. Drømmen er at ingen fysisk oppgave skal være umulig 😉 Kanskje litt hårete – men hey… Det må være lov å sikte høyt.

Jeg kommer ikke til å fortsette med å løpe denne type distanser, jeg trives best med 4-6 km. Selv om hovedprioriteten min på trening er styrke, har jeg en løpetur hver tiende dag for å holde løpeformen ved like.

4 comments
  1. Du er flink til å få med mine uferdige oppussingsprosjekter på bildene ;-p

    1. hehe tror det bare er du som legger merke til det 😛

  2. Gratulerer med din første mil! Jeg har ikke jogget en hel mil siden jeg ble tvunget på ungdomsskolen, kondis har aldri vært min greie…!

    1. Takk!! 😀 haha jeg var blant dem som skulka når det var løping i gymmen på skolen.,haha huff :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *