NYTT ANTREKK I TRENINGSGARDEROBEN

271854-1-1369405359017

Desktop46

Craft t-skjorte // Reebok compression tights

Ah, lykke !!
Da pakken min fra x-life var hentet hjem etter trening glemte jeg helt bort ettertreningsmåltidet mitt og kastet meg over den som en desperat liten unge. Tror du ikke smilet gikk rundt hele hodet når jeg pakket ut et flunkende nytt antrekk? Jeg blir ALDRI lei av nye treningsklær! 🙂 Tightsen har stilig trykk på siden og sitter godt både rundt rumpa og er ganske høy i livet så den slipper å skli ned under trening. Den er skikkelig tight og god å ha på. T-skjorten er i de fresheste fargene og er innsvinget i livet for perfekt passform. LYKKEE!!! 😀

Klærne er sponset av x-life.no

3 comments
  1. liker det 😀 ser bra ut !

  2. Så bra ut! :):) men, jeg lurer på noe, kan du skrive en liten guide til hvordan man deffer riktig? og hva man må unngå for å beholde så mye som mulig muskelmasse? du gjorde jo en veldig god jobb med å coache Tanya har jeg sett… 🙂 og kan man bruke fettforbrennende midler som chiliburner o.l, eller?

    Håper du kan svare, det står jo så mye forskjellig overalt!

  3. Likte nr 4 og 7 best 😀 Er ikke alltid like lett e5 finne mojivaston til e5 blogge nei, fe5r he5pe den kommer tilbake snart 😀 Me5 ve6re litt slitsomt e5 ha en se5 stor blogg som du har, ne5r se5 mange forventer nye innlegg hver dag Synes ihvertfall du er veldig flink 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *