JULESANG OG OPPFORDRING

Da er den store dagen her, selve julaften!
Jeg føler ikke jeg har fått dette godt nok frem på bloggen i år, så jeg gjentar det jeg skrev på facebook igår:

«Jeg har sagt det før og sier det igjen, både til oppfølgingskunder på nett og på senter, og til alle som leser bloggen: Ikke sløs bort julen på å gi rom for stress og vonde følelser rundt mat, kropp og trening. Julen er en så liten del av året! Nyt tiden med mat, drikke, søtsaker, venner og familie. Når du blir gammel er det de minnene som vil få deg til å smile, ikke alt du angret på at du spiste eller all sjokoladen du nektet deg. Legg bort dårlig samvittighet og slapp av sammen med de du er glad i! Julen er til for å nytes og det bør alle gjøre mener jeg. Januar kommer fort nok! Kos deg med GOD samvittighet!»

Jeg har store planer om å spise store mengder kalkun, tilbehør, riskrem, sjokolade og alt jeg måtte kommer over og bare KOSE meg! Jeg håper du gjør det samme 🙂

Til slutt vil jeg dere en liten julesang med dere som egentlig er til min kjære. Det er viodeoonsdag så da deler jeg den her 🙂 Nyt julen og spre kjærlighet ! ♥

6 comments
 1. Utrolig flink du er! God jul til deg og! 😀

  1. tuusen takk!! 😀 god romjul 😀

  1. Tusen takk!! 😀 😀

 2. SHIT! så utrolig flink du er! sitter med frysninger over hele meg, haha! Håper du har en fantastisk jul vakre! klem! 🙂

  1. tuuusen takk Kristiane 😀 så gøy å høre 😀
   Godt nyttår!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *