TO VERDENER

271854-1-1369591910196

I går var jeg ute sammen med kjæresten og venninnene mine og vi koste oss masse. Det er ikke ofte jeg drikker, det skjer så og si aldri lengre og det var utrolig digg å føle seg som en «normal» jente og ikke tenke på noe annet enn å ha det hyggelig. Jeg tenker ikke et sekund på hverken trening eller diett når jeg skal ut, da skal jeg bare ha det gøy. Det ble et par drinker og lek etterfulgt av en heftig danseøkt på byen. Så heftig at jeg faktisk var støl i dag! :O Herlig stemning, herlige mennesker og så utrolig deilig det var å gjøre noe vi ikke pleier.

Det snudde brått om til hverdag igjen når vi var på plass på trening igjen i dag. Bein sto på planen og det gikk overraskende bra. Jeg liker å være helt fri uten å tenke på en sunn livsstil, men samtidig så er jeg glad i hverdagen min og de gode vanene mine. Det beste er uten tvil en god blanding av begge 🙂

271854-1-1369591919947
Topp // Sportsbh // Puma sko (sponsede linker)

1 comment
  1. For en fantastisk fin blogg du har, og for en motivasjon du gir! 🙂
    God å lese en trening/kostholdsblogg som ikke er så overfladisk, og som ikke er så «tung» å lese. Vær stolt av deg selv, du er fantastisk!! 🙂 *lagret under favoritter*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *