PÅLEGGSFAVORITTER OG 2.JULEDAGSØKT

Jeg kommer helt inn i min egen boble når julen er her. Det er nesten så jeg glemmer hele bloggen, mailboksen, kameraet og alt av dagliglivet. Helt merkelig! Men deilig og. Skikkelig julemodus. Nå har jeg imidlertid hevet meg rundt og trålet meg gjennom mailboksen likevel. Er man selvstendig næringsdrivende så kan det ikke nytte å glemme hverdagen heller, men holde ting litt i sjakk. Deilig å ha det meste av januarforberedelser klare til full oppstart fra januar av med nye og gamle kunder! Jeg gleder meg 😀

Men først skal jeg nyte de siste juledagene på Byremo og tyne det siste ut av julen for i år …:) ♥

IMG_1536

Jeg kan forresten melde om konstant full mage, enormt god appetitt, godt humør, mye latter og massevis av snoperier! Noen mener det er vondt å være mett – jeg mener det er en en sann velsignelse. Tenk  å ha tilgang på så mye mat at man kan spise seg (stapp)mett! Vi er jo heldige! Jeg vil heller være stappa enn sulten 🙂

IMG_1545 IMG_1548

Vi har hatt julefrokost hver dag i julen hjemme hos mamma. Der er det fult med alt man kunne ønske seg av pålegg. Mine favoritter er sylte, sursild, brunost  og aspikk  på nystekt rundstykke. Ikke sammen, vel og merke 😉 2.juledagsøkta er gjennomført, den besto av gående utfall, skuderpress, omvendt roing, pushups, pull through og litt ellipse. Er det bare meg som har helt uendelig med energi etter all denne maten? Jeg elsker det ! 😀

I dag skal vi på middag hos Gørans tante i Eiken med verdens koseligste gjeng! Ønsker alle en kjempe koselig 2.juledag ♥

2 comments
  1. Jeg har virkelig kost meg denne jula jeg også med masse god mat og ikke minst masse godt julesnop! Vel det å være stappmett for min del er ikke så behagelig, men digg allikevel på en måte. Jeg må slutte å overvurdere hvor mye plass magen min faktisk har, haha. Håper romjulen din blir like stas 🙂 Det er mellom nyttår og jul som gjelder, ikke jul og nyttår for min del, og egentlig alle andres 🙂

    1. Det er så sant det Veronica! Juleuka må nyyytes 😀 januar kommer fort nok i massevis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *