TRE TIPS –> HELÅRSKROPPEN

IMG_9711

Hvert år er det jo sånn at alle snakker om sommerkroppen og bikiniformen, men hva med å jobbe med helårskroppen? Hva med å føle seg helt topp året rundt? Det slår jeg et slag for!

Å ta skippertak i siste liten funker sjelden bra. Jeg mener at om man spiser bra og trener jevnt over så vil man med tiden få en kropp man trives med. Hvorfor skal man være periodevis på diett, periodevis trene bra og periodevis «sulte» seg? Holder man seg aktiv og har et generelt bra kosthold så gjør det absolutt ingenting å skeie ut en gang i blant. Om man spiser dritt i to måneder og sulter seg en måned så blir det jo et evig styr. Jeg anbefaler å få inn gode vaner, finne sunn mat som man liker og få en god rytme på treningen som passer inn i hverdagen. Om man holder ting på det jevne er det mye lettere å slippe unne jojo-vekt og mye frustrasjon.

TRE TIPS MOT HELÅRSKROPPEN:
♥ Spis mat du LIKER og ha en fast rytme på måltidene som passer inn i hverdagen med jobb/skole/barn/trening
♥ Legg opp treningen slik at du trives med det du gjør samtidig som du blir utfordret
♥ Keep it simple! Du trenger ingen hyper fancy diett. Finn et regime du trives med og som passer deg og din hverdag!

Det sier seg selv at det å måtte hele tiden fremprovosere en sunn livsstil blir veldig styr etterhvert, samtidig som det blir uutholdelig tungvint. Kunsten er å tilpasse sånn at det blir enklest mulig for deg – da er det lettest å holde vedlike !

2 comments
  1. Jeg er så uendelig enig!! Keep it simple- der har i hvert fall nøkkelen til suksess ligget for meg! 😀

    1. så sant! 😀 godt nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *