NYTTÅRSVIDEO OG EVALUERING

Da er dagen her folkens !!
Den siste dagen i 2014. Det har jammen meg gått fort. Jeg har laget en liten nyttårsvideo til dere, så kan de som ønsker ta utfordringen om å lage sin egen.

Det beste med dette året er uten tvil det faktum at jeg har utfordret meg selv til å prøve nye ting og kommet meg godt utenfor komfortsonen. Det ønsker jeg å gjøre mer av i det kommende året. Det er utrolig utviklende å presse seg selv til å være litt ukomfortabel, og man vokser virkelig på det. En annen ting jeg er veldig fornøyd med i året som har gått er mitt eget forhold til mat og trening. Jeg tror aldri jeg har vært så avslappet som jeg har vært i år, samtidig som jeg har oppnådd gode resultater. For meg betyr dette veldig mye, ikke bare for min egen del, men også i forhold til hvordan jeg kan hjelpe kunder med å oppnå det samme.

bloggbilder ikke slett6

Jeg vet på forhånd at 2015 blir et år med mye mer kunnskap også, og jeg gleder meg som en unge til å ta fatt på nye studier og kurs. 2015 skal bli det beste året til nå!
GODT NYTTÅR FOLKENS og TUSEN TAKK til alle som har lest og leser bloggen min! ♥♥♥

2 comments
  1. Åååå hva heter den sangen du spiller av så vidt i videoen? Håper du svarer

    1. Den heter Younger ☺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *