PLANEN KLAR + CHALLENGE !

Yes, mandag igjen !
Planen er lagt, både for jobb, trening og mat. God følelse (jepp, jeg er en kontrollfreak). Det blir mye jobbing denne uka så da krever det desto nøyere planlegging for å få inn gode styrkeøkter. Jeg liker å være mest mulig til stede på øktene mine, så da må jeg legge dem til tidspunkt jeg vet at jeg er «på topp» på hektiske dager. Å for eksempel trene inne imellom timer på jobb fungerer somregel dårlig for meg. Jeg sliter med å koble ut jobb fra hodet når jeg vet jeg skal jobbe igjen etter økta. Detaljer, ja. Men det påvirker likevel. Det beste er uten tvil å trene enten grytidlig eller etter jobb på kvelden. Somregel blir det det siste.

Jeg ser frem til uke 3 på programmet mitt med konstant støl rumpe og mage!

IMG_0288Genser på tilbud // Tights (adlinks)

Denne uka har jeg en utfordring til dere ! Eller «challenge» som det kalles så fancy. Den lyder som følger:
♥ Gjøre en øvelse du aldri har gjort før
♥♥ 50 burpees hver dag på kortest mulig tid
♥♥♥ Spise fisk minst t0 ganger i løpet av uken

Ta gjerne bilde å bruk hashtaggen #julieschallenge på instagram , så får jeg sett bildene deres jeg og! 😀 Burpeesene kan du fint ta på stuegulvet når som helst, eller på kontoret om du vil. Fisken kan tilbredes på maaange forskjellige måter. Bruk fantasien! Lykke til ! 😀 Jeg skal gjennom jeg og.  Og du – har du sjekket ut de fargerike nyhetene fra Kari Traa? Hvis ikke bør du sjekke dem ut. Mye fresht! God mandag 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *