FIVE SHADES OF BULLSHIT

Hehe, jeg måtte jo bare benytte anledningen til å ha en sånn tittel… (Dette er dog ikke et innlegg om noe som helst rundt filmen). I løpet av en uke, er du klar over hvor mye bullshit du sier til deg selv og de rundt deg? Jeg skal rett og slett ta eksempler fra mitt eget hverdagsliv.

☺ 1. JEG KLARER IKKE MER.
Dette må være det største tullet vi former med munnen vår. Kroppen klarer så hinsides mye at de fleste av oss ikke er klar over potensialet sitt en gang. Det er det mellom ørene som stopper oss! Er du på nest siste intervall og kjenner at låra begynner å surne – da klarer du de to siste dragene. Om det blir lett eller behagelig? Mest sannsynlig ikke. Det betyr IKKE at du ikke klarer mer! Begynn å BRUKE kroppen du har, lær å kjenne grensene dens. For oss som er friske er det helt hårreisende hva kan man klare om man bare vil.

☺ 2. JEG MÅ HA NOE I KJEFTEN.
Sier jeg det? Oh yes. Flere ganger per dag inni hodet mitt. Spesielt hvis jeg har noen øyeblikk av kjedsomhet. MÅ jeg virkelig ha noe i kjeften? Mest sannsynlig ikke. Å holde seg til måltidene vet vi alle at er det beste. Når du blir sulten kan du spise et måltid, utover det trenger du ikke ha noe i kjeften. Virkelig ikke.

IMG_9366-001

☺ 3. DETTE ER IKKE NOE FOR MEG.
Hvor mange ganger har du prøvd, da? Har du virkelig gitt det en sjanse? Her kan det være snakk om en øvelse (eks :almenn hatøvelse – bulgarsk utfall), en matrett eller en ny vane som kanskje gjør deg litt ukomfortabel. Det finnes veldig, veldig lite som ikke er noe for deg. Veldig mye handler om VANE. Bare fordi noe ikke er hysterisk morsomt, dødsbra og artig første gangen så betyr det ikke at det ikke er for deg. Om det er bra for deg så ville jeg prøvd igjen!

☺ 4. JEG MÅ HA EN DIETT SOM ER «SÅNN OG SÅNN OG SÅNN OG SÅNN.. (OG SÅNN OG SÅNN OG SÅNN…)»
Nei, det må du ikke. Dette føles kanskje som et slag i ansiktet, men det er sant. Det du trenger er viljestyrke til å utføre. Dere vet at jeg er for å ha et kosthold man liker, men om man liker å spise McDonalds til alle måltider og chips til dessert så må du rett og slett komme deg ut av vanemønsteret ditt og danne nye vaner. Det viktigste redskapet du har er viljestyrke og et ønske om å lykkes.

☺ 5. JEG TAR DET I MORGEN.
Denne har jeg begynt å ta skikkelig tak i i mitt eget liv. Det jeg ønsker å utsette – det gjør jeg før alt annet. Så er det gjort! Får jeg noe mer lyst i morgen? Nope. Kommer jeg til å faktisk gjøre det i morgen? Antakelig ikke. Da kan vi likegodt ta å gjøre det nå med en gang.

cbcbce0f6b16a0a9d5214f0b4292f2bab23e3c4202bde18fd76158f551aca474

 

5 comments
 1. Hei!
  Er det mulig for meg som er såååå å si utrent å gå fra 0 til 40 kg i knebøy på 5 mnd.?:)

  1. Hei!
   det kommer an på hvordan du trener 🙂
   Gjør du en god jobb så er det absolutt mulig så lenge du er frisk og har god teknikk:)

 2. 😀
  Jepp, det kan jeg absolutt gjøre 🙂 Takk for tips! 🙂

 3. Flinke, flotte dyktige kusine mi☺️

  1. Åå så koselig å høre 😄 klem!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *