ET NYTT MÅL FOR ØYET

Desktop49

GJETT HVA VI SKAL!!! 😀

6 september reiser jeg med min fine svigerfamilie til Tyrkia og jeg gleder meg så enormt mye!! En forlenget sommer er jo på ingen måte feil. Vi i Norge er ikke akkurat bortskemt når det kommer til varme og sol 🙂

Men, til poenget mitt. Dette er jo selvsagt en real motivasjonsfaktor for å komme i form. Forløpig kan jeg melde at bikinitrusa ligner mer en g-streng, så her må det skje noe før vi skal reise. Jeg har begynt å ny diett, så jeg håper at jeg kan finne den indre motivasjonen som skal hjelpe meg på veien inn i bikinitrusa… 🙂 Jeg har veldig troen denne gangen! Ikke nok med at jeg har en solid motivasjonsfaktor, jeg har god tid i tillegg ! 93 drager, helt nøyaktig. Let’s do this !

Planen er å trene 4 styrkeøkter i uken, maks èn sprintøkt og 2-3 rolige gåturer. Det er det hele. Jeg kjenner kroppen min godt nok til å vite at om jeg går i fella og trener enda mer så blir den stresset og setter seg på bakbeina. Been there. Det er lett å tro at jo mer trening man har jo bedre er det, men i mange tilfeller er det faktisk motsatt. Hormonet kortisol er en faktor man skal ta hensyn til ! Jeg skrev et innlegg om kortisol her. For min del er det en faktor som er svært avgjørende for resultatene jeg får.

Jeg er herved motivert på ordentlig ! 🙂

5 comments
 1. Hvor har du gjemt disse 93 dragene ? 😉

 2. Jeg ville bare legge igjen en kommentar og fortelle deg at du er den råeste jenta jeg vet om! Jeg elsker å klikke inn på bloggen din og se et nytt innlegg. Jeg får SÅ mye inspirasjon av deg! Og tipsene du kommer med er helt topp. Det er flere enn en gang jeg har brukt kvelden på trening i stedet for sløving på sofaen på grunn av deg. I tillegg drar jeg god nytte av tipsene dine til øvelser også. Treningen min har blitt mye mer mangfoldig, og det blir ikke kjedelig. Stå på viljen din og den positive innstillingen til så godt som alt smitter skikkelig over! Du gir meg så utrolig mye inspirasjon og motivasjon til å trene og spise sunt!
  Håper du når de målene du setter deg, for det fortjener du virkelig! 🙂
  I tillegg må jeg si at jeg er ganske misunnelig på sydenturen, hehe.

  1. Tuuusen takk for den herlige kommentaren Bente!!
   Nå måtte jeg bare smile 🙂 Så herlig. Takk for at du tok deg tid til å skrive det til meg. KLEM!:)

 3. Ferie ER virkelig god motivasjon. Ingenting er vel bedre enn å slappe av med skikkelig god samvittighet når man har nådd målet, og ikke minst med god selvtillit! 😀

  1. Nettopp ! ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *