SOM Å FØDE EN VANNMELON

IMG_0368

Heisann folkens !
Nå er jeg inne i tredje uka med ny trening og nytt kosthold. Eller, ikke direkte nytt kosthold, men nytt oppsett og ny makrofordeling. Fremgangen til nå har vært upåklagelig og jeg har fått gode tilbakemeldinger fra coachen. Men jeg skal IKKE nekte for at det er tøft og det krever mye energi. Han sa jo fra starten av at målet mitt var absolutt oppnåelig, men det kom ikke nødvendigvis til å bli lett. Jeg skjønner godt hva han mener, for enkelte dager så kjenner jeg at dette krever baller… Som jeg ikke har (enda? hhahaha). Det er nesten så jeg forventer å ha et sett i slutten av denne tolvukers perioden.

Jeg kan jo vise dere en liten skisse jeg lagde i loggboka mi her en dag på trening;
wpid-20150317_102855.jpg

Her har jeg da tegnet en vannmelon. Som jeg sa til Gøran og – øktene er blytunge og lange, og på enkelte øvelser føles det igrunn ut som at jeg prøver å føde en melon. De fleste klarer vel sånn omtrent å se for seg hva jeg mener. Tungt, vondt og nesten umulig. Jeg innrømmer glatt at dette er tøft – men så er det jo slik at man må være litt ukomfortabel for å få en endring. Og det er jeg villig til å gjennomgå! Om jeg så må føde noen meloner og gråte noen tårer på veien. Jeg er ikke typen som gir seg når jeg først har bestemt meg for noe. Da får det heller være tøft mens det står på. Likevel må jeg innrømme at det ER tøft, spesielt enkelte dager hvor jeg kjenner at energinivået og mitt ellers så sprudlende humør og overskudd ikke er der det pleier å være.

IMG_0354 IMG_0352

Dere vet jo allerede at jeg står for det at det meste handler om vane. Så fort man blir vant med noe så blir det straks mye bedre. Med andre ord så er jeg innstilt på at denne endringen krever litt tilpassning og tilvendingsperiode. Slik er det med alle endringer… Så lenge jeg smiler med tanke på målet mitt så skal jeg fortsette å stå på. Jeg GLEDER meg virkelig over hver eneste lille endring jeg merker på kroppen, og det er digg!

Helt off topic, men jeg må si det likevel! Jeg har på meg klær fra Adidas fra topp til bunn. De har masse freshe nyheter hos x-life nå så jeg anbefaler å ta en titt om du vil fornye litt. Adidas er et veldig lommebokvennlig merke, og det er jo noe vi kan like alle mann! Toppen min finner du her, tightsen her (som er på salg nå) og genseren her. Resten av utvalget, det finner du her.

God tirsdag ! ☺

Innlegget inneholder adlinks

5 comments
  1. Hva er målet ditt med det nye trening og matopplegget?

  2. Hva er målet ditt med det nye trening og matopplegget?

    1. Jeg skal redusere fettprosenten til et nivå som jeg skal kunne vedlikeholde og samtidig være sunn og frisk 🙂

  3. Jeg skal gjennom et lignende prosjekt, jeg skal deffe mot sommeren, men jeg legger ikke veldig mye i det. Akkurat øker jeg i styrke og jobber med knebøyen, men etter påske er det slutt på kosen, og da skal jeg og typen kutte i kalorier. Men dette skal skje gradvis og jeg ønsker å oppnå god form, med det mener jeg at jeg nekter å sulte og funker det ikke, så får det være. Jeg skal fungere normalt på jobb også, som krever mye energi og godt humør. Jeg orker ikke og måtte bruke energi på å være i godt humør, haha 😛

    1. Det klarer du nok fint 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *