«OPTIMALT» FREMFOR TRIVSEL ?

Det er fort gjort å ta det man gjør til ytterpunktene og sluke alt man kommer over av råd og tips. Nå om dagen er det ikke akkurat lite å få tak i av artikler om trening og kosthold, og masse «dette MÅ du» og «dette må du IKKE». Med andre ord – det kan fort bli stressende og et slit å drive med trening og sunt kosthold.

Om du er blant dem som kjenner på mismot rundt dette, at det føles mer som et mas og noe negativt fremfor noe som gir deg noe bra, da bør du lese videre.

Å være i fysisk god form og få resultater trenger ikke nødvendigvis bety at du gjør alt perfekt hele tiden. Du trenger heller ikke sprengtrene, sultespise og eleminere masse forskjellig mat fra kosten for å få fremgang og leve sunt. Du trenger ikke følge absolutt alle råd som blir gitt i hytt og pine her og der.

IMG_0301

Har du tenkt på at det faktisk er viktig å ha det GØY med det du gjør? Undervurderer du viktigheten av TRIVSEL?

Du trenger ikke føle at du ikke gjør ting bra nok om du velger en fjelltur fremfor en beinhard styrkeøkt en gang i blant. Ja, styrketrening er det som bidrar mest til forming av fysikken, men er det ikke viktig å ta ting litt på lysten og i blant? Det er selvsagt supert om du har lyst til å trene styrke hver økt, men det er strengt tatt ikke noe galt i å ville gjøre noe annet innimellom

Husk på at alt trenger ikke å være optimalt hele tiden. Har du et mål så er det helt klart ting du bør prioritere foran andre ting, men i det store og det hele så er det lov å gi seg selv litt pusterom. Om noe som er «optimalt» i følge boka men ikke gjør deg glad,  men heller tar fra deg gleden, da mister det sin hensikt.

♥ Hva er bra med målet ditt om jobbingen mot det gjør deg stressa og deppa?  Tenk litt på det…

2 comments
    1. takk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *