BIKINIKROPP TIL BESVÆR

Jeg er stor fan av «helårskroppen» og å ha en sunn livsstil som gir GLEDE, TRIVSEL og ikke minst at den HOLDER OVER TID. Ja, man kan gjøre mer innsats i perioder for å forbedre fysikken, men jevnt over mener jeg at man skal kunne ha det bra samtidig som man enten vedlikeholder eller jobber mot et mål.

Dessverre, og det sier jeg med et tungt hjerte, så er det fortsatt mange som streber etter en bikinifitness kropp med rippa mage, kutt i låra og spretten rumpe. Ikke noe galt i en slik kropp, men vi må forstå at slik bikinifitnessjentene (og alle andre som konkurrerer i fitness) ser ut på scenen er IKKE slik de ser ut året rundt! Det er derfor heller ikke noe «vanlig folk i gata» skal eller bør strebe etter!

IMG_2288

JA – du kan være stram og fit i formen og samtidig beholde menstruasjon, humør og energi året rundt.
—-> Du trenger ikke ned i unaturlig lav fettprosent for å verken se fit ut eller å være stram!!!

Det er STOR forskjell på en sunn, stram og fit kropp og en konkurranseform. Å prøve å bli som jentene på scenen når du ikke skal stå på scenen selv vil mest sannsynlig bli et miserabelt prosjekt og du vil bli enormt skuffet når du ikke klarer å holde den formen over tid. For det er fakta – svært få ser slik ut året rundt. Er det ikke da bedre å finne en form du trives i, som du klarer å vedlikeholde over tid ?

Vi er skapt til å ha litt fett på kroppen !
Ikke bare for å ha normal menssyklus, men også for å bevare et sterkt skjellett.

Jeg kan nesten love deg at for de aller fleste så er det ikke mye nedgang i fettprosent som skal til før man føler seg mer vel og er strammere i formen. Man trenger virkelig ikke å gå så hardt til verks som en konkurransediett for å komme i form. Konkurransediett er for oppkjøring til konkurranser, ikke året rundt !

1426689747

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *