EN SMAKEBIT FRA SHOOT

IMG_0291nett2

God mandag !
Jeg tenkte å starte uken med å vise dere noen bilder fra shooten jeg hadde for noen uker siden på Shapes i Brennåsen med fotograf Elisabet Larsen. Jeg er så fornøyd med resultatet! Det kommer flere bilder, men bildene i dette innlegget er noen av dem jeg har fått til nå. Jeg har også plassert noen litt rundt på siden her (sjekk menylinjen). Godt å få fornyet litt 🙂

Det er så vittig å tenke på hvordan ting var i kulissene når disse bildene ble tatt. Venninna mi May sto på krakk å holdt lamper og lys og Elisabet fløy rundt meg for å finne den perfekte vinkelen mens jeg enten hang i en pullup eller holdt en vekt. Jeg kan bare si dere at det å holde seg fast i den cablecrossen var alt annet enn lett da jeg såvidt fikk fingrene rundt ! Haha. Ikke så glamorøst som det ser ut, med andre ord. Men så gøy !

IMG_0408nett

Elisabet er en utrolig behagelig person å være rundt, akkurat slik jeg mener en fotograf bør være. Det er noe jeg setter veldig pris på, spesielt siden jeg ikke er vant med å være i en slik fotoshoot-situasjon hvor man fort kan føle seg litt klein. Hun driver mest med barne- og bryllupsfotografi, så jeg syns det var virkelig imponerende at hun tok dette oppdraget på strak arm 🙂 Du finner facebooksiden hennes her og hjemmesiden her. Der kan du også se flere bilder hun har tatt.

IMG_0336nett

Haha, got to love the butt squeeze!!
På bildene har jeg på meg topp fra Better bodies med denne sportsbh’en under. Stroppene er altså fra den og ikke fra selve toppen. Tightsen finner du her i flere farger, og skoene er disse. Mine favoritter på trening gjennom tre år!

Ønsker dere en god mandag og super start på uka! ☺

4 comments
  1. Så fine bilder! 🙂

    1. tuusen takk ! 😀

  2. Så utrolig flotte bilder av deg! 🙂

    1. tusen takk!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *