NÅR TRENINGEN ER ET STRESSMOMENT

Først og fremst – tusen takk for responsen på forrige innegg, både her og på facebook! Jeg er sjeleglad for at sjansen jeg tok på å dele det ikke resulterte i misforståelser og negative kommentarer. Tusen takk ♥

Jeg hører ofte folk snakke om at treningen er stress, tiltak og noe de føler de ikke har tid til. Da tenke jeg automatisk at det som er problemet er ikke selve treningen, det er hvordan vi prioriterer og hvordan vi legger opp dagen.

IMG_2424

Hvis du sier at det er stress å få trent, sjekk denne lista;
Hvor mye tid i løpet av en dag bruker du på å sitte i sofaen, sitte på mobilen eller se på noe på TV som egentlig ikke er interessant ?
Summèr sammen den tiden dette tar. Antakelig vil du sitte igjen med minimum 1,5 time fint kunne brukt til en treningsøkt. Kanskje du ikke har så lite tid som du tror.

Om du planlegger litt mer, finner du noen åpne luker på 30 min i dagsplanen din?
Isåfall kan du fint legge inn en liten gåtur eller litt hjemmetrening. Du vil få mye igjen for å øke hverdagsaktiviteten.

Hvorfor er trening noe du setter i siste rekke, når du kanskje bruker masse tid på å mislike din egen kropp og utseende? Kanskje du også har vondt i kroppen og føler deg generelt svak og nedstemt?
Fysisk aktivitet kan være løsningen på veldig mye. Det gir også økt velvære og godfølelse, noe som vil hjelpe deg ellers i hverdagen. Trening er ikke en ting som bør komme sist i rekka over dagens gjøremål.

time-to-work-out

Disse spørsmålene er kanskje litt provoserende, men om du tenker deg om… Er det ikke noe sant i det? Å være fysisk aktiv er en investering i helsa. Jeg mener ikke bare at man skal trene for utseendes skyld, men føler man seg frisk og vel så føles alt mye bedre!

Mitt desidert beste råd for å komme seg av sted på trening;
♥ Legg treningsbaggen klar på kvelden.
♥ Avtal med en venn at dere skal trene sammen eller si til samboer/kjæreste at du skal trene dagens etter. På den måten har du laget forventninger om at det skal skje.

2 comments
  1. 4%.. Det er ikke mye! Dette bør «alle» klare.. I en eller annen form som du nevner over!

    1. veldig sant! man bør klare å få tid til litt. Om ikke mye, så hvertfall noe! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *