MATPAKKER OG LUNSJOPPSKRIFT

God formiddag !
Nå begynner vi å rigge oss klar til avreise til Oslo jeg og Gøran. Det er nemlig tid for denne sesongens siste fitness- og bodybuildingsteve her i Norge, Oslo Grand Prix og vi skal være backstage, blant annet med atleten min Elin Brandsfjell. Vi blir fra i dag til søndag slik at vi ikke har noe stress på oss men kan ta ting med ro.

Matpakkene er klare i sixpack bagen og det blir som sist vi var på reisefot. Frokost og lunsj blir hotellmat, og resten er pakket med. Denne gangen har jeg også husket bestikk, noe jeg glemte sist. Vi skal prøve å få til en treningsøkt på lørdag, så hvis noen har et gym å anbefale som har åpent for prøvetimer så hadde det vært topp. Harald’s gym er alltid et (vedlig koslig og trivelig) alternativ, men der kan jeg se for meg at det blir ganske fult etter konkurransen på lørdag…;)

IMG_2522-001 IMG_2523-001

Økta som jeg håper på å få kjørt på lørdag består av knebøy m. strikk, hip thrust, skulderpress, chins, tricepspress og litt mage. En av de kortere øktene på programmet mitt, noe som passer bra med tanke på at lørdagen byr på en del stress både fysisk og psykisk.

Før jeg avslutter med å ønske dere en fin fredag så vil jeg gjerne dele en kjapp lunsjoppskrift med dere. En  av favorittene mine om dagen !

IMG_2514-001 IMG_2512-001

Dette er rett og slett 1 boks tunfisk, 1/2 oppskjært agurk, stekt løk, stekt sopp og et blomkålhode som er laget til mos. Jeg kokte opp blomkålen til den var gjennomkokt og moste den så med stavmikser sammen med krydder. Noe så enkelt som salt og pepper. Utrolig smakfult, godt og mettende!

GOD FREDAG ! ☺

2 comments
  1. Fitness Xpress har gratis trening i hele April 😉 Kjempebra utvalg av utstyr!

    Kos deg i Oslo 🙂

    1. takk for tips! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *