STOP WISHING, START DOING. TRIKS FOR BEDRE FYSIKK

Er du en av dem som er på evig jakt etter en stram, fit fysikk? Da har jeg et råd til deg. Styr blikket og nesa bort fra kropp og utseende og mer på det som skjer i styrkesalen!

Jeg kan bruke meg selv som eksempel. Jeg har vært overfokusert på at jeg vil ha runde, store skuldre og har nærmest glodd meg blind i speilet for å se om jeg har fremgang. Det jeg burde gjort fra starten av var å droppe turen innom speilet og heller fokusere på å bli sterkere i skuldrene og legge inn en real jobb når jeg er på gymmet. Det gir dem nemlig en god grunn til å bli slik som jeg vil !

IMG_0436-001
ToppTights (adlinks)

Den siste tiden har jeg ikke glodd så nøye på skuldrene mine, men heller fokusert på å prestere best mulig på trening. Løfte tyngre og tyngre, rett og slett. Jeg er inne i en god steam, så på sikt, når jeg blir enda sterkere, vil skuldrene høyst sannsynlig bli bedre. – Og det uten at jeg sjekker dem i speilet hver dag… (utrolig men sant!;))

Dette betyr, jenter og gutter – at vi må leve etter dette når målet er en bedre fysikk : Less talk, more action. Stop wishing, start doing. Styr nesa fra speilet og bort til vektene. Da er vi på god vei allerede 😉

God lørdag !
JOBB FOR «GAINSA», IKKE BARE VENT PÅ DEM !

4 comments
  1. Rart det der! Hvis jeg «glemmer» å lete etter fysisk fremgang i speilet i noen uker, så har den gjerne dukka opp likevel, gjennom at noen f.eks påpeker det tilfeldigvis 🙂

    1. nettopp 😉

  2. Bra skrevet! Når du snakker om skuldre, du kunne ikke laget et innlegg om gode øvelser for skuldre? 🙂

    1. takk 🙂
      Det kan jeg gjøre, takk for tips 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *