KOMPLEKSER OG FLERE BILDER FRA SHOOT

IMG_00602

Komplekser… Det er vel noe vi alle kjenner til.
Jeg har slitt mye med komplekser opp igjennom oppveksten min og det er ikke før de siste årene at jeg har klart å ikke la dem ødelegge for meg.

Jeg hadde store komplekser for at jeg hadde stor rumpe på ungdomsskolen. På et tidspunkt var det så ille at jeg prøvde å alltid vise meg fra siden for alle istede for rett bakfra, og HATET å stå foran folk eller i en folkemengde. Du kan kanskje se for deg at det å gå på bussen, stå i kø og gå i 17 mai tok var en liten kamp…

Jeg hadde også komplekser for nesa og tennene mine og prøvde å unngå og smile eller le uten å holde hånda foran munnen. Jeg burde nok hatt tannregulering, men samtidig så er jeg glad for at jeg har lært meg å leve med det.

40sorthvit

Nå har jeg fått tilsendt alle bildene fra shooten jeg hadde for noen uker siden med fotograf Elisabet Larsen (se facebooksiden hennes her), og i dette innlegget ser dere enda en liten smakebit. Bildet øverst i dette innlegget er en av favorittene mine. Ikke fordi jeg ser ut som på mitt beste, men fordi det er veldig naturlig og veldig meg.  Jeg ler uten å dekke til hverken tennene eller nesa, noe som i seg selv er et lite under med tanke på hvor store komplekser jeg har hatt.

16sorthvit IMG_0261nett

Kompleksene har blitt mindre og færre med årene, men vi alle har vel ting vi ikke liker. Sånn sett ser jeg ikke på det som noe problem, vi er alle i samme båt. Det viktigste for meg er at kompleksene mine ikke skal hindre meg i å leve slik jeg vil. Jeg er ikke perfekt, men det skal ikke ta fra meg smilet ☺

Hva har du komplekser for ?

10 comments
 1. Jeg har også hatt komplekser for tennene, de har ikke vært nok skjeve for tannregulering, men nok til at jeg aldri smiler med tenner på bilder..
  Lurer på hvordan en typisk matdag for deg ser ut nå når du får veiledning fra Menno? 🙂

  1. huff, det er jo veldig dumt om det hindrer deg i å smile! Kan du ikke få regulering om du ønsker ?

   Jeg kan skrive et eget innlegg med litt generelt rundt en matdag, takk for tips !:)

   1. Jeg fikk det aldri da jeg var yngre, fikk bare fortalt at det var et «sjarmtrekk». Nå vil jeg ikke ha tannregulering, så jeg får bare leve med det 🙂

 2. Jeg synes du er utrolig flott på det bildet!! 😀 Kjempe godt og vakkert smil 🙂 Jeg har også komplekser for tennene mine, da jeg har et sånnt mellomrom mellom fortennene som minner om Kurt Nilsen.. Som jeg ALLTID har blitt minnet på når jeg har smilt med diverse kommentarer om sorte hull, mellomrom, Flode flodhest, Trond Viggo og Kurt Nilsen…! Det har resultert i at jeg kun klarer å vise tennene når jeg smiler hvis jeg er med personer jeg føler meg helt trygg på. Ellers smiles det med sammenpressa lepper eller en hånd foran munnen. Å smile bredt på bilder er uaktuelt med mindre bildet er tatt i profil.
  Ellers har jeg strekkmerker helt fra hoftene og ned til knærna, som har vært der siden puberteten. Etter jeg begynte å trene føler jeg meg mer komfortabel med kroppen min, men jeg kommer nok aldri til å føle meg flott i bikini eller shorts..

  1. Huff, så trist å lese at du har det slik pga tennene dine Tone. Jeg tenker jo at det er et særpreg ved deg som ikke nødvendigvis er noe negativt i det hele tatt, men heller noe som gjør at du er du! 🙂

 3. Du var nydelig på det øverste bildet, har aldri sett deg smile så bredt og det kledde du veldig 🙂 Har ikke komplekser lenger og har egentlig ikke hatt så mye av det etter fylte 20, men har en del cellulitter på rumpe/lår og stygge blodutredninger og synlige blågrønne blodårer på låra som 80 år gamle damer har. Ikke kult. Så jeg går aldri i bikini/badedrakt hvis det er mulighet for å treffe på folk jeg kjenner 😉

  1. Haha, ja, da hadde jeg tydeligvis 1-2 kompleks allikevel da 😉

   1. Tusen takk Kine, så koselig å høre!! 🙂
    Huff ja, de forbaska cellulittene…du kan trøste deg med at 90% av alle kvinner har dem:)

 4. Kjempe fine bilder ! nydelig utstråling på første bilde.
  komplekser ja… har hatt komplekser med puppene mine.de var veldig små, og har fått høre på skolen at det var speilegg pupper.haha, noe jeg har valgt å fikse på. operert for skjeling, men skjeler forsatt litt. og hater når folk sier: åh det er jo bare søtt.
  jeg har en sånn karbonade som jeg kaller det for, under rumpa..Hater det spekket. Ellers har jeg aldri likt magen min, selv om jeg får høre at jeg har en veldig fin mage.

  1. Tusen takk! 😀

   Litt «godt» å høre at andre også har komplekser på en måte. Alle har jo noe vi ikke liker eller gjerne skulle fikset på.
   Jeg tror nok at du kan stole på de som sier du ser bra ut! ofte er man ens egen største kritiker 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *