ROSINTRENING

Da var det mandag igjen folkens. Ny uke, nye muligheter! Er det ikke deilig ? 😀
Jeg kjenner at jeg kan senke skuldrene noen hakk nå som fitnesskonkurransene er over for denne sesongen. Det er ikke til å legge skjul på at det er mye å tenke på. Det blir nesten som et antiklimaks når det hele er over!

Det motiverer å se så mange muskuløse og praktfulle fysikker, det er det ikke tvil om. Denne uka skal bli en knall bra treningsuke! Jeg har fem harde økter foran meg, men det skal jeg klare. Vi er halvveis i oppfølgingen med Menno Henselmans, så jeg begynner å bli vant med treningsmengden og hele opplegget. Det finnes ikke tvil om at dette setter kroppen på prøve, men det liker jeg.

wpid-screenshot_2015-04-12-17-58-16.png
Genser // Bukse (adlinks)

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger ansiktsutrykket på bildet over har kommet frem. Det er ikke få for å si det sånn. Jeg ser egentlig ut som en rosin i ansiktet store deler av øktene, haha. Bulgarsk utfall med 27,5 kg hantel i hver hånd, snart tresifret hip thrust, x-antall reps med pushups med vekt og chins med ekstra vekt er noe av det jeg har i vente.  Tungt som fy !

Selv om det er gøy å følge noe fast så ser jeg frem til å kunne ta meg en random joggetur når jeg vil, og å løpe sprintintervaller når det blir varmt i været. Men – enn så lenge skal jeg gi 100% innsats med opplegget som det er ☺

Nå som det nærmer seg våren er det fint å fornye litt i treningsgarderoben, eller hva? Da passer det bra at x-life har mid-season sale med masse freshe klær og sko. Klikk på bildet under og kom til salget!

bc8ed7a3-c28a-4901-bb73-39930536e64c

 

2 comments
  1. B.u. med 55 kg??? Whaat? Råsterkt!!!

    1. hehe tusen takk! men fy søren som jeg gruer meg hver gang :’D hva gjør man ikke for gainsa 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *