VAKLENDE RUTINEMENNESKE

Jeg elsker rutiner
…helt til jeg får nok !

Er jeg et rutinemenneske da ? Hmm… I helgen gjorde jeg om på omtrent alt jeg hadde av rutiner. Jeg gjorde kontorjobb i stua istede for på kontoret på fredag, trente på formiddagen både lørdag og søndag istede for i 4 tiden og jeg spiste frokost kl. 11 (!) istede for kl.8.30 – ikke i stua men på verandaen. Men det var så deilig ! Jeg følte nesten jeg fikk en ny hverdag. Så lite skulle til for å få litt ny piff. Nå er jeg dog tilbake på kontoret, og til nå ser det ut til at rutinene går sin gang igjen som normalt ☺ – Frem til jeg blir lei igjen.

IMG_2568-001

Denne uken blir litt anderledes treningsmessig. Til vanlig har jeg fem styrkeøkter i uken, men denne uken vil det bare bli tid til fire. Vi reiser nemlig til Stavanger i helgen for å være med i min brors bryllup. Jeg har derfor fått beskjed av Menno om å kun trene økt 1 og 2 to ganger. Det er de lengste, tyngste er verste øktene på programmet. Med andre ord så slipper jeg IKKE billigere unna selv om jeg skal på tur. Tvert i mot. Kan ikke helt si at denne måten å bryte rutinene på er helt hva jeg skulle ønske, hehe.

Uansett så er nettopp dette med treningen en rutine jeg er veldig glad for at jeg har og har hatt i alle år. En uke uten trening er helt unaturlig for min del. Treningen er en del av hvem jeg er ! Hva slags rutiner har du ?

IMG_2561-001

Dette er siste dag av x-life sitt mid season salg ! Shortsen jeg har på meg her er en av godbitene derfra. Toppen min finner du her.  To av mine favoritt tightser med tidenes passform, denne og denne får du til en billig penge, og også denne rå toppen fra Better bodies. Trykk på bildet under for å komme til salget og benytte deg av siste sjanse! ☺
1429514988

Innlegget inneholder rekame

4 comments
  1. Jeg er vell et høvelig rutinemenneske på den måten at jeg planlegger dagen ut ifra hva som står på agendaen. Jeg liker feks å trene tidlig. ^^ Har jeg ferie bruker jeg feks ikke å trene. Så rutinene er fleksible og kommer ann på hverdagen.

    1. det er jo litt godt å ha det sånn! Så har man en fast hverdag til vanlig og det blir mer forskell på ferie og hverdag:)

  2. Rutiner er ofte det som får meg gjennom dagen 🙂 Trygt og godt, men greit med litt variasjon i ny og ne 🙂

    1. jepp, det er noe positivt med det at man får gjort det man skal 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *