I MISS MY SPEED

På tirsdag hadde vi årets første grilling, og i går hadde jeg første ettermiddag på terassen. Jeg måtte ta på meg genseren etterhvert, men fy så deilig ! Sommeren nærmer seg virkelig. Når lukta av nyklipt gress sprer seg i lufta får jeg lyst til å komme meg ut på sprinttrening med en gang. Det er noe jeg har drevet med hver sommer de siste årene.

IMG_9706

Ingenting er som å starte dagen på idrettsbanen, før alle har stått opp og før arbeidsdagen begynner. Løpe til krampa tar meg og kjenne vinden i håret. Jeg jobbet meg opp til en rekord på 8,63 sek på 60 meter, og det har jeg lyst til å klare igjen. Når jeg er ferdig med coachingperioden med Menno så kommer jeg til å kutte ned på beintreningen og legge inn 1-2 korte sprintøkter i uken. Ikke fordi det er mest optimalt, men fordi jeg elsker det og det gjør meg glad. Det ser jeg virkelig frem til ♥ Farten min er nok ikke helt der den var lenger, men jeg tror det vil gå relativt fort å bygge den opp igjen så fort jeg begynner å trene på det jevnlig. Jeg har farten i beina, den må bare hentes frem igjen ☺

Jeg fikk mail i går om at x-life gir 25% rabatt på en valgfri vare i dag, dessverre så jeg mailen litt sent så jeg fikk ikke lagt  ut rabattkoden til dere tiligere! Men her kommer den hvertfall!  Jeg er ikke i tvil om hva jeg ville gått for om jeg var deg. En 2xu tights med høyere liv (gjerne en av de nye modellene i en fresh farge), en Luciaven tights (som på bildet under), et par fivefingers eller et par Inov-8 sko. Kvalitetsprodukter som koster litt men som er verdt hver krone spør du meg. Ting jeg anbefaler med et helt hjerte!

IMG_0257

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *