KLAR FOR Å KOMME OVER KNEIKA

Da er nok en uke over. Ukens siste økt hadde jeg på fredag, så i dag er det hvile før ny uke braker løs i morgen. Fem nye, tunge økter står for tur. Nå begynner det å nærme seg slutten av coachingperioden med Menno, så de siste ukene skal utnyttes til det fulle.

Forrige uke var litt preget av en smule dårlig planlegging og øktene kom litt som «jula på kjerringa». Jeg pleier å være en kløpper på planlegging i og med at jeg elsker kontroll, men denne uka har det rett og slett gått litt fort i svingene. Den kommende uka skal dog bli mye bedre. Ukens økter er allerede skrevet ned og jeg har full kontroll på alt som skal gjøres og når, i forhold til jobb og andre gjøremål.

wpid-screenshot_2015-04-22-22-25-051-576x1024IMG_2571-001

Det er ikke bare èn ting som skal klaffe nemlig.
Jeg har satt meg noen mål for ukens treninger. De ser slik ut:
♥ Komme over den ***** kneika i skulderpress. Jeg SKAL ha 10 reps med 17,5 kg i hver hånd. Om jeg så må bli på gymmet over natta!
♥ Samme i sumopress. Jeg skal klare 4 reps med 42,5 kg.

Så får vi se hvordan dette går! Jeg skal gi alt for å klare det, det er hvertfall sikkert. Skuldrne skal ikke lenger være mitt svakeste ledd, det har jeg bestemt meg for.

Treningsbaggen er pakket klar med strikk til knebøy og oppvarming, håndleddstøtter til skulderpressen og klargjort loggbok. Da er det bare gjennomførelsen som gjenstår. Dette skal bli en rå treningsuke 😀 Er ikke shortsen rå forresten? Jeg eeelsker den !

IMG_2573-001

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *