EN STOR DAG ♥ (kliss)

Advarsel; mye kliss i ett innlegg!
Dette er en stor dag! Jeg vil dedikere dette innlegget til min kjære Gøran som fyller 30 år, og til min storebror som gifter seg i dag.

Gøran – min aller kjæreste ♥
Du gjør meg bedre, du gjør meg sterk og du får meg til å føle meg elsket slik som jeg er. Tre uvurderlige ting som jeg setter utrolig pris på. Jeg har fått en partner som er utrolig kunnskapsrik, hendig, morsom, tålmodig, kvalitetsbevisst, omtenksom, kjærlig og en ekte fryd for øyet 😉 Gratulerer med 30 års dagen! Jeg gleder meg til å tilbringe de neste 30 årene med deg ♥

IMG_8394

Simen – min kjære storebror ♥
Endelig har du funnet din utvalgte. Jeg er så glad på dine vegne. Melinda har skutt gullfuglen, det finnes det ikke tvil om. Hun har fått en sterk, tålmodig, klok, morsom og ordentlig solid mann av høy kvalitet som jeg er sikker på vil bli hos henne til siste slutt. Jeg er så glad for at du er lykkelig. Ønsker dere masse lykke til som ektepar. Gratulerer med bryllupsdagen ♥

132265_10152194320460026_1372919659_o

2 comments
  1. Må gratulere til Simen, jobba litt med han tidligere. Alle tiders fyr! Kjempe moro.

    1. hehe ja, ikke sant? Han er en kjernekar 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *