TO TROFASE FØLGESVENNER

Jeg har sverget til Inov-8 sko til styrketrening siden jeg fikk dem av x-life da vi inngikk samarbeid i …Når var det egentlig? Mange år siden hvertfall! Dette var det første paret jeg fikk og de har også vært mine favoritter. De er et bevis på at jeg er en «stayer» og tviholder på det når jeg først har funnet noe jeg liker;

IMG_2583-001
IMG_2584-001

Disse har vært mine to trofaste følgesvenner i hundrevis av timer på gymmet. Tenk hvor mange kilo de har vært med å løftet? Jammen ikke rart at tærne tyter ut på sidene etter så lang tid med svette og slit, haha. Jeg brukte dem senest i går, og da slo tanken meg. Kanskje det er på tide å bytte dem ut ? Det er med et tungt hjerte jeg kaster dem, det må jeg si. Det er nesten som jeg har et forhold til dem etter så lang tid. Trøsten er jo at det finnes mye fint på markedet. Så er spørsmålet – skal jeg «konvertere» til et annet merke, eller holde meg til Inov-8 ?

Desktop91

Reebok skoene er pene i utseende og de har tynn såle som egner seg godt til styrketrening. Det eneste jeg ikke liker særlig godt er at det står «crossfit» på dem, noe som forsovidt er en gjenganger med Reebok sine produkter. Jeg har ikke prøvd sko fra Reebok før utenom et par dansesko/ sneakers. Er det noen av mine lesere som kan dele noen erfaringer ?

Inov-8 skoene har helt fantastisk passform, og de blir bare bedre og bedre med tiden (noe som er grunnen til at jeg ikke kastet mine når de fikk hull). Sålen er perfekt for styrketrening og utseende er særegent. Det største plusset med dette merket er at jeg selv har erfart at de er gode.

Så hva skal jeg velge? Hjelp !

Innlegget inneholder reklame

16 comments
  1. Hvorfor det? :p

 1. Heia:-) jeg kjøpte de lilla reedbok skoene Idag, satser på jeg får de før torsdag og kan si hvordan de er:-) var og veldig usikker på hvilken jeg ville ha av disse to! Satser på disse er gode:-)

  Hilsen Ina

  1. Om du kommer på det så er det supert om du kan gi tips om hvordan de er/ føles på foten og om størrelsen er normal! 😀

 2. Sverger til Reebok-skoene. (Nano 4). Er på mitt 2. par nå – og det blir nok enda et. Jeg liker best med dem at de passer veldig godt på foten (min fot iallefall),at de ikke blir varme ved høyintensitetstrening samt at de er «stødige» uten å virke klumpete. Sitter godt på underlaget ved alle typer aktiviteter. De tåler hard bruk/varer lenge ,og det liker en skosliter som meg. Det får heller vare at det står crossfit på dem – synes designet egentlig er såpass nøytralt at jeg velger å overse akkurat den biten 😉 Lykke til med valget! 🙂

  1. det høres jo veldig bra ut, da 🙂 Spørs om jeg ikke må rive meg bort fra «det trygge gamle» å prøve de fra Reebok. Takk for tilbakemelding! 🙂

 3. Reebok sine er knallgode! Har brukt de i ca. 3 uker og er kjempe fornøyd. God plass fremme i tærne som gjør at de ikke presser der(kanskje du slipper at tærne stikker ut, haha) og gode til baseløft. Har de hvite/grønne og synes de er veldig fine på, og det er et pluss for min del. 🙂

  1. Forresten Nano 4 modellen i hvit/grønn. Ser ikke ut som de har fargen inne på X-life nå.

   1. takk for tilbakemelding !
    Utifra repsonsen her så kan det virke som at Reebok skoene er verdt pengene 🙂

 4. Jeg har ikke så mange erfarigner når det kommer til sko. Jeg har dog prøvd ulike Nike-sko, Puma-sko og Reebok-sko. Reebok er uten tvil de aller beste etter mine erfaringer, og jeg har egentlig slått meg til ro med det. Imidlertid synes eg Inov-skoene er kule og virker som gode treningssko i styrkesammenheng. Utifra det du skriver virker det som du heller mest mot de (og kanskje derfor burde velge de?). 😉

  1. hehe du har rett i at jeg heller mest mot inov-8, det er noe med det man er vant med vet du 😛 Det er såpass mange nå som sier at Reebok skoene er gode, så da spørs det om jeg ikke skal gi dem en sjanse:)

 5. Jeg hadde reebok nano sko før jeg gikk til innkjøp av inov-8 nå på nyåret. Skulle jeg byttet ut i dag hadde jeg definitvt gått for inov-8 igjen. På meg sitter de iallefall mye bedre på og får et mye bedre grep til bakken under tunge løft 🙂

  1. takk for din mening! 🙂
   Kan jeg spør hva slags fot du har? bred/høy rist eller smal fot?

   1. Oi, det vet jeg egentlig ikke 😛 hverken spesielt bred eller smal da kanskje? hehe

    1. da er du antakelig ganske normal 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *