RESULTAT FOR APRIL OG MÅL FOR MAI

God onsdag folkens !
Vi er kommet til den siste dagen i april. Det betyr at det er på tide med en oppsummering av målene for måneden. Det har faktisk gått mye bedre enn forventet. Målene for april så slik ut:
♥ 17 pushups med 20 kg
♥ 7 chins med 5 kg
♥ Max 3 koffeinenheter pr.dag
♥ Bestå eksamen som kostveileder

Her ser dere resultatene av chins og pushups, film fra i morges;

Pushupsene er langt ifra godkjent i teknikken, så der er jeg ikke helt i mål. Det er noe med det når man sååå gjerne vil, men egentlig er litt for svak enda 😉 Men jeg kom nærmere målet enn jeg hadde sett for meg, noe jeg er veldig fornøy med! Målet mitt om 7 reps i chins med 5 kg ekstra gruste jeg hvertfall. Nå er det bare å sette seg nye mål 🙂

Når det kommer til koffein så har jeg nesten klart det. Enkelte dager har jeg rett og slett sett meg nødt til å ta en ekstra kopp kaffe, men stort sett har jeg holdt meg til tre enheter per dag. Faktisk mindre enkelte dager i helgene! Det siste målet, bestå eksamen som kostveileder er delvis i boks. Testen er tatt og bestått med 94/100 riktige svar! ☺ Så nå venter jeg bare på sensur av hjemmeoppgavene mine. Oppdaterer dere selvsagt når jeg har fått det endelige svaret!

Målene for mai ser slik ut :
mål for mai

Nye styrkemål er satt og denne gangen er sumo press også med. Skulderstyrken skal opp! Jeg skal fortsette med 2-3 koffeinenheter da jeg fortsatt jobber med nedtrappingen. Dette blir en spennende måned 🙂 Har du satt deg noen mål for mai?

IMG_1756

 

2 comments
 1. Ingen sukker
  Følge leseplan
  2 kardioøkter i uka
  Øke til 60 kg i bøy (tar vel 50-52/53 nå – skulle aldri tatt styrkefri i påska)
  Droppe 3 cm i midje

  1. fine mål du har satt deg! Lykke til 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *