TING JEG HAR LÆRT AV…Å FØLGE EN DIETT

IMG_2112-001

God torsdag !
Jeg tenkte å begynne med en ny «spalte» her på bloggen. Etter en natt så og si uten søvn så har jeg kommet opp med et par-ti ideer, og det er en av dem. Nemlig «Ting jeg har lært av…». Man får jo noen erfaringer underveis i livet. Noen dårligere og noen gode. Derfor tenkte jeg å starte med det i dag, å dele litt erfaringer. Det første temaet er; å følge en diett.

1. Du kan ikke klage over noe som helst før du har prøvd
Dette sier seg kanskje selv, men det er faktisk utrolig viktig å tenke over. Når jeg startet på diett fra Menno Henselmans var jeg veldig skeptisk til karbmengden og fettmengden, og helt ærlig så var jeg fristet til å klage allerede før jeg hadde prøvd. Når jeg ga opplegget en real sjanse så fant jeg fort ut at jeg klarer meg helt fint med mindre karb og mer fett. Det  meste går faktisk fint om man gir det et helhjertet forsøk. Ikke klag på noe før du faktisk har prøvd! Husk at mye handler om innstilling og vane.

2. Du kan ikke alltid få gjort ting 100% perfekt
Uansett hvor god man blir på planlegging så vil det alltid oppstå situasjoner der du blir nødt til å gjøre det beste ut av det. Et pratisk eksempel; etter trening fikk jeg telefon fra venninna mi som trengte desperat hjelp til å flytte en sofa. Siden jeg ikke har samvittighet eller lyst til å si nei måtte mitt faste ettertreningsmåltid forflyttes med ca 40 min. Det kan også komme hendelser som hindrer deg i å trene, eller ting som at man glemmer matboksen hjemme å må velge smart. Livet skjer og man kan ikke la seg vippe av pinnen selv om man ikke får gjort ting 100% perfekt.

IMG_2107

3. Kroppen spiller ikke alltid på lag, selv om du gjør som du skal
Dette er vel den viktigste lærdommen av alle. Selv om man følger dietten, trener som man skal og gjør alt man kan så hender det likevel at fremgangen uteblir. Kroppen jobber av og til med prosesser som vi ikke vet om eller merker, og dette kan gjøre at fremgangen stopper opp litt. Det er derfor viktig å være tålmodig. Kroppen er ikke en maskin, og ofte er det nok å stresse ned, slappe av og fortsette som før for å plutselig få fremgang igjen.

4. Om du har valgt å være på diett så kan du ikke sutre og klage
Å følge en diett er ens eget valg, og da bør man stålsette seg, instille seg på det og tenke positivt. Du har selv valgt å gjøre en endring. Å da gå rundt å være sur, begrederlig og furtete er ikke annet enn negativt, destruktivt og veldig irriterende for de rundt deg.  Ja, du kan ha dårlige dager og få ut litt frustrasjon, men ikke la det skje daglig. Takler du ikke å være på diett uten å gjøre andres liv surt, la være.


Siste dag med 20% ekstra på alle salgsvarer hos x-life.no! Bruk rabattkoden SALGSALG
.Klikk på bildet og kom rett til utvalget

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *