BRA NOK

271854-1-1367253641127
I går begynte jeg på boken til vakre Lene Alexandra, og jeg leste den halvveis ut.
Tankene vandret fra første linje. Jeg kjente meg veldig igjen og det var nesten litt sårt å lese. Hun skriver om sin harmoniske barndom som oppmerksomhettsyk, livsglad prinsesse og hvordan kroppsfiksering og sexpress ødela for henne. Den er så rå og ærlig, virkelig en gripende historie. Jeg har truffet Lene flere ganger gjennom pt-utdannelsen min og på div. kurs og hun er ei dame jeg virkelig har respekt for og som jeg beundrer. Å komme seg opp fra en dyp grøft slik som hun har gjort, med hodet hevet, det krever guts. Jeg anbefaler virkelig boken hennes, og jeg gleder meg til å komme hjem å lese de siste sidene. Det er så positivt å lese om mennesker som vender om på livet sitt og ender opp med å hjelpe andre.

Boken hennes anbefaler jeg varmt til alle. Positiv lesning, et fint innput i hverdagen !
Du finner boken hos x-life, link her.

Boken fikk jeg sponset av x-life.no. Dette er min ærlige mening.

1 comment
  1. Lene virker som ei utrolig flott dame! Så bra at du likte boken, er ganske sikker på at jeg må lese den selv 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *