DET DUMMESTE DU GJØR

Det dummeste du gjør er å følge en diett med mat du ikke liker.
Vi mennesker er skrudd sammen slik at viljestyrke fungerer kun til et visst punkt. Deretter må vi ha et regime vi trives med for at vi skal klare å fortsette med det vi gjør. Nøkkelen til suksess mener jeg at faktisk er trivsel ! Om du ikke liker det du spiser eller slik du trener – ser du virkelig for deg å fortsette slik resten av livet? Det er nemlig det spørsmålet vi må stille oss selv om målet er å oppnå resultater og beholde dem. Er livsstilen din noe du er villig til å leve med livet ut?

Desktop97

Dette var også en av temaene på Epic fitness summit i England. En av de største grunnene til at vi feiler og at verdens befolkning slanker seg for så legge på seg igjen er følgende:

– Vi går inn for alt for strenge og begrensende regimer
– Vi tenker kortsiktig og glemmer at resultater også må vedlikeholdes over tid
– Vi gjør ting vi ikke trives med for å nå målene våre
– Vi utelukker matvarer vi elsker
– Vi spiser mat som ikke smaker godt fordi vi tror at det kun er den og den magiske matvaren som tar oss til målet

Hva har disse tingene til felles? Ingenting av det fungerer over tid!
Du kan faktisk spise god mat og samtidig nå målene dine. I dette innlegget har jeg lagt ut matbilder fra kunder som har kjøpt kostplan fra meg. Ser noe av det tørt og kjedelig ut? Nope. Ved å velge smart og riktig mengde kan du spise hva du vil og fortsatt få resultater! Kylling og ris tar deg ikke noe lengre enn det cottage cheese og bær kan.

Desktop96

Om du vil ha resultater og beholde dem over tid så er trivsel noe du bør sette svært høyt. Du har vel ikke tenkt til å ha det miserabelt med kjedelig og tørr mat resten av livet?

Vil du ha hjelp til å få satt opp en kostplan med mat DU liker med tilpasset mengde til din målsetning, kontakt meg på din.pt@live.no ☺

Dette er middagen min støtt og stadig – og guess what! Jeg har fremgang og er nærmere målet enn noen gang samtidig som jeg har det bra og spiser maten min med et smil !

IMG_2926-001

2 comments
  1. Så mye god mat 🙂
    Har sendt deg en mail i et håp om å få litt hjelp 😀

    1. Så bra! Er på jobb igjen imorgen så da får du svar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *