MIN FREMGANG DEN SISTE TIDEN – HELÅRSKROPPEN

IMG_2934-001

Jeg har, som dere vet, jobbet mot litt forskjellige mål siden januar (les mer i arkivet i kategorien «Mål 2015») . Hovedmålet mitt for 2015 er blant annet å finne en helårsform jeg trives med og beholde den året rundt, med litt lavere fettprosent enn jeg har hatt tidligere. I februar da jeg startet på prosjektet mitt følte jeg meg ikke helt vel i eget skinn, og da føles det bra å kunne gjøre endringer.

Hva har skjedd de siste månedene? Lista er faktisk lang, og jeg ble overrasket selv da jeg leste gjennom treningsloggen min fra start til slutt. – Det er jo enda en god grunn til å føre logg over treninga. Man ser hva man faktisk har utrettet! Målebånd og fettklype er èn ting, noe annet er hva man faktisk har prestert.

For å begynne med prestasjonene først;
– Pullups, økning fra 7 reps med kroppsvekt til 5 reps med 7,5 kg i beltet
– Chins, økning fra 9 reps med kroppsvekt til 7 reps med 8,5 kg i beltet
– Pushups, fra 12 reps med 15 kg til 18 reps med 20 kg
– 10 kg økning i knebøy
– 35 kg økning i hiphrust
– 17,5 kg økning i rumensk markløft
– 17,5 kg økning i rygghev
– 12,5 kg økning i shoulder pulls
– 10 kg økning pr.arm i bulgarsk utfall
Blant annet !

Endring i fysikk;

☺ -3 kg
☺ +1,5 cm rundt rumpa
☺ -1,5 cm under rumpa
☺ -5 cm rundt midjen og -4 mm med fettklype
☺ -5 mm på lår med fettklype
☺ -4 cm rundt hofta
Blant annet !

IMG_2939-001
ToppTights (adlinks)

Bortsett fra at skuldrene har vært kranglete (noe de egentlig alltid har vært) så tror jeg at jeg kan si meg fornøyd med resultatene. Overkroppen er alltid det som slipper fortest på meg, mens underkroppen er det jeg alltid må jobbe ekstra for. Det ekstra på rumpa må bare være muskler, for jeg har trent hip thrust og rygghev som en helt og aldri vært sterkere i bakenden enn jeg er nå. Lykke!! ☺ Vekta har ikke gått ned i mye i det hele tatt, samtidig som fettmålinger og målebåndmålinger har gått betraktelig ned. Et positivt tegn på at jeg har brent fett og bygget muskler. Når man har trent så lenge som jeg har så må man forvente at økningen går litt saktere, men som bevist her – det er mulig!

—> Husk folkens – dette er mulig for alle å oppnå!
Det krever hardt arbeid og smart trening sammen med smart mat, men det er mulig! Flere av kundene mine opplever det samme. Det kan føles som at man stanger i veggen i blant, men jaggu går det fremover om man bare står på.

Nå gleder jeg meg bare til å forme fysikken min videre med gode verktøy. Supermotivert! ☺

PS! Jeg kjører vårkampanje med 10% på flere av mine pt-tjenester. Tilbudet varer ut 29.05.

2 comments
  1. Jeg er så imponert!! Dette motiverer meg i hvert fall 🙂 Du er RÅ!

    1. tusen takk Kine!! 😀 så gøy å høre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *