NY RUNDE MED GALSKAP – 1 MIL

God fredag !
Først og fremst;  sjekk ut resultatsiden min, den er oppdatert med tilbakemelding og bilder av noen av mine superflinke kunder! Jeg er så stolt av dem 😀

I årsskiftet lovet jeg meg selv å gjøre mer ting jeg ikke har gjort før, i 2015. I fjor deltok jeg på mitt første løp, color me rad på 5 km. I år slår jeg like godt til med skjørteløpet på 1 mil!

Helene var den som hisset meg opp til dette (også) selvsagt, haha. Min første tanke var at skjørt kombinert med løp høres mer hyggelig ut enn bare løp, så jeg slo like godt til å meldte meg på, som den skjørtejenta jeg er. Det er et virituelt løp, så man kan løpe hvor man vil. Alene eller med andre. Flere byer har felles start som man kan bli med på om man vil. Jeg har valgt å løpe alene. Det er det jeg trives best med.  Jeg er litt usikker på hvor jeg skal løpe enda, men mest sannsynlig blir det i landlige omgivelser på grusvei. Når det er såpass langt som en mil så er ikke asfalt å foretrekke.

IMG_3001-001

Man kan løpe når man vil i løpet av denne helgen, så min plan er å gjøre det enten i ettermiddag eller i morgen formiddag. Det er kanskje litt rart å løpe et løp uten konkurrenter man kan se, men i og med at alle kommer på en resultatliste så blir jeg jo gira på å gjøre mitt beste. Endomondo blir min venn på veien slik at jeg får høre farten  min for hver kilometer.

Dette blir mitt livs andre forsøk på 1 mil sammenhengende løping, dere! Første gang jeg prøvde klarte jeg det på 1 time og 10 min. Da hadde jeg trent en del løping i forkant. Nå er det lenge siden jeg har løpt jevnlig, så det blir spennende!

11292711_10206892306444808_756019215_n

4 comments
  1. Lykke til! Vet hvor tungt det er å løpe når man trener mye styrke. Pleide å løpe ca 1,2-3 mil på litt over en time. Da var jeg i god løpeform, haha! Rart med det, man blir god på det man trener på 😛 Tung i ræva :-O

    1. hehe ja, man blir rett og slett best på det man gjør mye 😀
      skulle gjerne vært god i alt!!

  2. Hurra hurra! 🙂 Lykke til med løpingen!!!

    1. tuusen takk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *