NY MÅNED – NYE MÅL

God mandag ! Da var vi kommet til 1 juni !
Jeg satte meg noen styrkemål for mai og de skal testes i dag. Jeg tror jeg er i havn, men vi får se ! Nå er det uansett ny måned og det betyr nye mål. Denne gangen har jeg vært skikkelig tøff i trynet.

mål juni

Treningsmålene blir jeg nesten litt svimmel av å tenke på. Det er innenfor «sunn» fornuft, men likevel veldig tøffe. Spesielt pullupsen. Men- jeg blir gira av å ha klare mål så det ER mulig! Bare tanken på at jeg skal filme dette i slutten av måneden gir meg ekstra motivasjon. Det siste målet – skjørteløpet – kommer jeg tilbake til! Jeg har valgt å ha juni som en heftig treningsmåned og det er litt med tanken på at juli mest sannsynlig blir litt slapp. Jeg skal reise litt og får mindre mulighet til å trene på treningssenter i juli, så da gjør jeg heller en ekstra innsats denne måneden.

IMG_0436-001

På kostholdsfronten har jeg vært litt mer beskjeden. Dietten går så bra om dagen, så jeg trenger ikke å sette meg noe spesielt mål der. Jeg har dog lyst til å prøve litt flere sunne  desserter da jeg har vært litt sløv på å prøve nye ting i det siste. X-life har fått inn så mange spennende nyheter. Blant annet forskjellige nøttesmør og kakaosmør. Jeg kan se for meg at det kan bli noen gode cookies med det! De har også fått inn havremel, noe som er genialt i pannekaker og vafler, og også i sunnere boller. Gleder meg til å teste ut litt mer ☺ I forhold til FODMAP så kommer jeg tilbake til det i et eget innlegg. Etter en lang periode med mye magevondt har jeg bestemt meg for å prøve det litt ut å se om jeg kan finne årsaken til problemene.

Desktop98
Dette skal bli en knallbra måned!
Hva er dine mål for juni ?

 

Innlegget inneholder reklamelenker

2 comments
  1. Hei:) har du nåke gode tips til korleis eg kan øke styken i skuldre, f,eks i øvelse som skulderpress med manualer og militærpress med stang?

    1. Hei !
      Det er først og fremst lurt å trene det mer enn en gang i uka. Anbefaler deg å ha f.eks. tre treninger med militærpress/skulderpress m. manualer. To dager med manualpress og en med militærpress. På militærpress kan du f.eks ha 4-6 reps, og på manualpress kan du ha 8-10 den ene dagen og 12-14 den andre dagen. Det viktigste er uansett å øke når du kan:) Når du når 6 reps/10 reps/14 reps med en vekt, så øker du vekta.
      🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *