VIDEOBLOGG

Her kommer en aldri så liten videoblogg. Det er evigheter siden sist, så nå skal jeg prøve å få tilbake inspirasjonen og kaklehøna i meg. Kom gjerne med tips om ting dere vil jeg skal prate om, eventuelt svare på ! Da gjør dere meg en stor tjeneste 🙂

NB! Jeg har fått ny facebookside!
Lik siden min HER og få med deg updates 🙂

8 comments
 1. Heia Julie. Er fast leser av bloggen din! Har i hele vinter og vår jobbet hart for å få bikinikroppen ! Så nådde målet mitt. gikk ned 7 kg og fikk litt mer muskelmasse ,mindre fett på magen !Trente nok for mye!! Hver dag og var kjempenøye og flink med maten..Litt kos på lørdag.Fikk masse komplimenter på hvor fin og slank jeg var blitt! Så skjer det noe merkelig og ekkelt. På 3 uker har jeg plutselig fått alle kiloene tilbake og jeg er helt utmatta!Mistet all krefter og kjempe oppblåst!!Dett føles ekkelt og jeg har mistet motivasjonen til å begynne helt fra begynnelsen igjen.Har tidligere hatt spiseforstyrrelse og lavt stoffskifte.Er blitt livredd for mat.Og sluttet å treffe venner!

  1. Hei!
   Huff, dette høres jo ikke noe bra ut.
   Om du ønsker at jeg skal hjelpe deg så kan du sende meg en mail på din.pt@live.no 🙂

 2. You are awesome! 😀

  1. haha thanks 😀

 3. Dæver av den videobloggen! Me want more! haha! Fantastisk! 🙂

  1. hehe så bra 😀 😀

 4. HAhaha, du er altså bare såå kul på vidobloggene dine, Julie! Jeg ler så jeg nesten griner ;D
  Så bare fortsett sånn du, med innleggene du skriver og videoene. Jeg liker så godt å lese det 😉

  1. Såå gøy å høre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *