TA UTFORDRINGEN – VINN TRENINGSPROGRAM!

Yes, mandag igjen folkens !
Jeg har lenge hatt lyst til å komme med en utfordring til dere og siden det er mandag og mandager betyr en ny start så passer det jo bra å kjøre på nå ! Jeg har gjort det slik at jeg har flere utfordringer du kan velge mellom utifra hva du vil oppnå, litt for en hver smak. Jeg lar denne utfordringen gå ut måneden, så vi har ca to uker igjen før målene skal være nådd. Er du med?

Om du legger ut video eller bilde av deg selv på instagram og hashtagger #julierafoss og #julieschallenge er du med i trekningen av et 4 ukers treningsprogram tilpasset deg !

11354676_10207075201297065_66406794_o-001
Tights ♥ Topp (adlinks)

☺ UTFORDRING NR.1
Ny personlig rekord i pushups og/eller chins med kroppsvekt.
Test hvor mange du klarer i dag, så vet du hva utgangspunktet er. Målet er da at den 30 juni skal du slå din egen rekord. Hvor mange reps du ønsker å perse med kan du bestemme selv. Jeg foreslår fem reps mer enn du klarer i dag, for å presse deg litt 😉

☺ UTFORDRING NR.2
Bedre fart på 15 sek sprintintervall eller bedre tid på 5 km løping. Her kan du velge det som passer treningsformen din best. Test maxfart/ tid i dag for å finne utgangspunktet ditt så du kan sammenligne i slutten av måneden.

☺ UTFORDRING NR.3
50 burpees hver dag ut måneden! Tips; benytt deg av pausene på jobb eller ledige stunder mens du venter på noe eller noen.

11535391_10207075203657124_376527955_o-001

Da er utfordringene gitt, så da er det bare å sette i gang for dere som vil ! Jo flere ganger du hashtagger jo større er sjansen for å vinne. Vinneren trekkes 30 juni. Lykke til ! ☺

14 comments
 1. åh! Akkurat nå som bekkenet mitt har gått ut i stille og alt! Skal se om jeg ikke klarer å hive meg på etter hvert om jeg får av manuellterapauten, visst ikke håper jeg det blir flere utfordringer etter hvert 🙂

  1. huff, så kjedelig Lene! god bedring:)
   Det kommer garantert flere utfordringer 🙂

 2. Ja jeg er med, må prøve meg på utfordring 1 og 3 her 🙂 Test på antall pushups er 12 på et sett med beina hevet 🙂
  Grugledes til 50 burpees men det skal jeg klare i løpet av treningsøkta ja 🙂
  Elsker utfordringer 🙂

  1. herlig !! 😀 Lykke til ! 😀

 3. lett med på utfordringen. :))

 4. Er med på urfordring 1 og 2. Men jeg har som mål chins med 5 kg 3-4 reps. Er det ok å ha mål m vekt eller går utfordringen uten på chins ?:)

  1. Ta gjerne med vekt! ! 😀 så lenge du tar bilde/video og hashtagger så er du med 🙂

 5. …hmm, la igjen en kommentar tidl. Vet ikke om den forsvant – men lurte iallfall på om du ser hashtag på instagrammen min når jeg har privat konto? Jeg har valgt utfordring nr.2 ( bedre tid på 5km løp) i første omgang! 😉 Hadde første test idag så er spent på resultat og ikke minst om beina holder! Bra boost før ferietid!

  1. Hva heter du på insta? Så kan jeg sjekke om jeg kan se det 🙂
   Kult at du er med!! 😀

   1. Thessey22 heter jeg på insta! 😀

    1. Hmm da kan jeg ikke se dem dessverre. Men noterer ned at du er med, så er du med trekningen likevel 🙂

     1. okei, er litt dumt med tanke på hashtag og slikt da! :/ Kanskje jeg må gjøre kontoen åpen for en liten periode.. 🙂 Med er jeg iallfall! Ut og løpe senere!! 🙂

 6. Jeg ønsker å være med :-), jeg kunne tenkt meg å prøve alle tre. På burpees, skal alle 50 tas uten stopp/pause?

  Mvh May Brith

  1. Så bra! Det er ikke så viktig. Gjør det så fort du kan 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *